Hvad kan vi hjælpe med?

Nu bliver det nemmere for selvstændige at vælge a-kasse

Nettet bugner med a-kasse sammenligningssites, der lover at guide danske forbrugere til den billigste og bedste a-kasse. Men mange af hjemmesiderne sammenligner udelukkende på pris eller er tydeligt sponseret af en eller flere af de medvirkende a-kasser. Derfor lanceres nu et alternativ.

Et nyt initiativ i kampen mod dårlige internetsammenligninger er lanceret: A-kasse Rådet er etableret for at hjælpe selvstændige med at vælge den bedste a-kasse, og den nye hjemmeside er skabt som et alternativ til nettets mange sammenligninger, der giver et ufuldstændigt eller ligefrem misvisende indtryk af, hvilken a-kasse, forbrugeren bør vælge.

Men hvordan er det nye site så anderledes? For at levere en mere nuanceret sammenligning af danske a-kasser for selvstændige har folkene bag sitet indsamlet oplysninger fra offentlige kilder og de medvirkende a-kasser selv. Sammenligningen på sitet medtager ud over pris en lang række forskellige parametre indenfor blandt andet service, rådgivning og hjælp under ledighed.


Tag en test eller anmeld din a-kasse

Ved siden af den mere tørre sammenligning af data fra a-kasserne giver det nye site samtidig mulighed for, at dets besøgende selv kan give deres besyv med i form af "anmeldelser" af de forskellige a-kassers ydelser, der kan få mellem en-seks stjerner i karakter.

Er man stadig i tvivl om, hvilken a-kasse man bør vælge efter at have kigget i sammenligningen, kan man teste sig selv i en a-kasseguide og få et kvalificeret svar på, hvor man hører hjemme. Den informationssøgende læser kan også finder også diverse artikler og medlemshistorier om forskellige former for medlemskab af a-kasser, og tips til skift af a-kasse.

Med det nye site håber A-kasse Rådet, at det nu bliver nemmere for selvstændige a-kassesøgende at træffe det rigtige valg.

 

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.