Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Google: Få op til 900 kroner i annoncering

Nu bliver det nemmere for selvstændige at vælge a-kasse

Nettet bugner med a-kasse sammenligningssites, der lover at guide danske forbrugere til den billigste og bedste a-kasse. Men mange af hjemmesiderne sammenligner udelukkende på pris eller er tydeligt sponseret af en eller flere af de medvirkende a-kasser. Derfor lanceres nu et alternativ.

Et nyt initiativ i kampen mod dårlige internetsammenligninger er lanceret: A-kasse Rådet er etableret for at hjælpe selvstændige med at vælge den bedste a-kasse, og den nye hjemmeside er skabt som et alternativ til nettets mange sammenligninger, der giver et ufuldstændigt eller ligefrem misvisende indtryk af, hvilken a-kasse, forbrugeren bør vælge.

Men hvordan er det nye site så anderledes? For at levere en mere nuanceret sammenligning af danske a-kasser for selvstændige har folkene bag sitet indsamlet oplysninger fra offentlige kilder og de medvirkende a-kasser selv. Sammenligningen på sitet medtager ud over pris en lang række forskellige parametre indenfor blandt andet service, rådgivning og hjælp under ledighed.


Tag en test eller anmeld din a-kasse

Ved siden af den mere tørre sammenligning af data fra a-kasserne giver det nye site samtidig mulighed for, at dets besøgende selv kan give deres besyv med i form af "anmeldelser" af de forskellige a-kassers ydelser, der kan få mellem en-seks stjerner i karakter.

Er man stadig i tvivl om, hvilken a-kasse man bør vælge efter at have kigget i sammenligningen, kan man teste sig selv i en a-kasseguide og få et kvalificeret svar på, hvor man hører hjemme. Den informationssøgende læser kan også finder også diverse artikler og medlemshistorier om forskellige former for medlemskab af a-kasser, og tips til skift af a-kasse.

Med det nye site håber A-kasse Rådet, at det nu bliver nemmere for selvstændige a-kassesøgende at træffe det rigtige valg.

 

Sidst opdateret: 12-05-2020

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her