Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Lovpligtige og valgfri forsikringer af virksomheden - sikr dig mod under- eller overforsikring

Mange iværksættere har så travlt, at de glemmer at sætte sig ordentligt ind deres forsikringsbehov - og det er en fejl, du gør bedst i ikke at begå.

Få styr på, hvilke forsikringer der dækker dig og din virksomhed bedst og præcist, så du hverken over- eller underforsikrer dig. I samarbejde med forsikringsselskabet bør du afdække din virksomheds aktiver og aktiviteter, så I kan nå frem til en ordning, der dækker alt det nødvendige. Det gør I bl.a. ved at se på omsætning, varelager, inventar, maskinpark, lokaler og en lang række andre forhold, som er med til at afgøre, hvordan din forsikringspolice skal udformes.

Hvis du er i tvivl om, hvilket forsikringsselskab du skal vælge, kan du søge vejledning hos en uafhængig forsikringsrådgiver. De forskellige rådgivere har ofte helt specifikke specialer og stort overblik over mulighederne for netop din virksomhed.

Der er stor forskel på, hvilke forsikringer forskellige virksomheder i forskellige brancher skal eller kan tegne. Her kan du læse om:

  1. Lovpligtige forsikringer
  2. Forsikringer virksomheden kan tegne
  3. Forsikringer du kan tegne som ejer af virksomheden
  4. Forsikring - virksomhed i hjemmet

Husk, at uanset hvilke forsikringer du tegner, er det vigtigt, at du forstår, præcis hvordan du er dækket, så din virksomhed ikke vælter pga. en skade, som forsikringsselskabet ikke vil anerkende.

Sidst opdateret: 26-11-2015

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her