Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Simon Broskov Jensen

Specialist i SEO og hjemmesider

Simon er partner i Bluebell ApS, der primært udvikler apps, hjemmesider og API integrationer til kunder. Han har arbejdet med hjemmesider og søgemaskineoptimering igennem mange år og er ansvarlig for SEO til kunderne i Bluebell.

Han går altid meget op i kvalitetsløsninger, der både er moderne og fremtidssikrede. Gennem årene med egne og kunders hjemmesider, har han opbygget en stor viden og erfaring om mange forskellige aspekter, der er med til at sikre man får succes.

På IVÆKST vil Simon bidrage med hans bedste inputs og tips, altid med en relation til hjemmesider og det at drive en rentabel forretning.

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Simon Broskov Jensen
Specialist i SEO og hjemmesider
Tags: IT, Kommunikation & Markedsføring

Har du en hjemmeside der er klar til fremtiden? Der lever op til de nyeste standarder hos søgemaskinerne og i den digitale verden? Se hvilke 5 ting der kan være med til at gøre din hjemmeside fremtidssikker.

Simon Broskov Jensen
Specialist i SEO og hjemmesider
Tags: IT

En langsom hjemmeside kan koste din forretning dyrt, i dårligere placeringer, mindre salg og besøgende der forlader din side for hurtigt. Det er kort sagt skidt for din bundlinje. Her en guide til hvorfor og hvordan du kan hastighedsoptimere din hjemmeside.

167 indlæg
37 indlæg
74 indlæg
17 indlæg
52 indlæg
176 indlæg
203 indlæg
38 indlæg

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her