Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Nicolai Mazur

Specialist i Influence marketing

Nicolai driver konsulentbureauet MazurMedia, der er specialiseret i influence marketing. Her rådgiver og underviser han virksomheder i brugen af influencers i strategisk markedsføring. Nicolai tror på det perfekte match, mellem virksomhed og influencer ligger i, hvordan man i fælleskab skaber værdi.

Med en ambition om at blive Danmarks førende ekspert i influence marketing, tager han hver uge ud, og besøger influencers på deres job. Serien kalder han: ‘På job med’ og du kan se den, de fleste søndage på hans YouTube-kanal. Nicolai har nemlig den filosofi, at man ikke bliver ekspert af at sidde bag sit skrivebord.

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Nicolai Mazur
Specialist i Influence marketing
Tags: Kommunikation & Markedsføring

Influence marketing bliver mere og mere brugt. Vi ser influencers samarbejde med de helt store brands, hvor de indgår i store kampagner. Dette indlæg viser dig, hvordan du som mindre virksomhed, kan benyttes dig af influencers i din makredsføring. 

Nicolai Mazur
Specialist i Influence marketing
Tags: Kommunikation & Markedsføring

En af de helt store marketing trends her i 2017 er influence marketing og med god grund, da denne form for markedsføring viser utrolige resultater. Jeg vil i dette indlæg give en kort introduktion til hvad influence marketing er.


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her