Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Christian Fuglsang

CEO og co-founder af VIGILANT

Christian Fuglsang har arbejdet intenst med iværksætteri og entreprenørskab de seneste 8 år. Lysten til at skabe har hele livet været tilstede og under hans tid på HHX begyndte de første projekter at spire, som hobbyiværksætter. 

I 2015 blev Christian færdiguddannet Cand. merc, hvorefter han startede konsulentvirksomheden Fuglsang&Co, som han har drevet siden. Her har fokus været undervisning og rådgivning i netop iværksætteri og entreprenørskab. Efterfølgende har Christian arbejdet med folkeskoler, gymnasier, små og store private virksomheder samt diverse offentlige organisationer.

I dag er Christian involveret i 3 virksomheder, hvoraf den primære tid bliver brugt i PR og kommunikationsvirksomheden VIGILANT. VIGILANT hjælper danske startups og scale-ups, med at skabe presseomtale.

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

computer_vigilant.dk
Christian Fuglsang
CEO og co-founder af VIGILANT
Tags: Kommunikation, Kommunikation & Markedsføring

Du har en god historie omhandlende din virksomhed, dit produkt/service eller noget helt tredje, som du mener fortjener at komme i medierne. Her begynder spørgsmålene også at melde sig. For hvordan får du pressen til at interessere sig for netop din historie? Og hvordan skal du gribe det an, når du skal i kontakt med de rigtige journalister og medier?

Christian Fuglsang
CEO og co-founder af VIGILANT
Tags: Kommunikation, Kommunikation & Markedsføring

I dette indlæg vil jeg komme ind på hvordan du selv kan håndtere din PR og lave din egen PR-strategi.


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her