Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Christian Fuglsang

CEO og co-founder af VIGILANT

Christian Fuglsang har arbejdet intenst med iværksætteri og entreprenørskab de seneste 8 år. Lysten til at skabe har hele livet været tilstede og under hans tid på HHX begyndte de første projekter at spire, som hobbyiværksætter. 

I 2015 blev Christian færdiguddannet Cand. merc, hvorefter han startede konsulentvirksomheden Fuglsang&Co, som han har drevet siden. Her har fokus været undervisning og rådgivning i netop iværksætteri og entreprenørskab. Efterfølgende har Christian arbejdet med folkeskoler, gymnasier, små og store private virksomheder samt diverse offentlige organisationer.

I dag er Christian involveret i 3 virksomheder, hvoraf den primære tid bliver brugt i PR og kommunikationsvirksomheden VIGILANT. VIGILANT hjælper danske startups og scale-ups, med at skabe presseomtale.

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Christian Fuglsang
CEO og co-founder af VIGILANT
Tags:

Hvorfor du skal bruge digital PRI en tid hvor den digitale verden fylder mere og de sociale medier har opnået større indflydelse, betyder det også, at PR er under konstant udvikling. 

computer_vigilant.dk
Christian Fuglsang
CEO og co-founder af VIGILANT
Tags: Kommunikation, Kommunikation & Markedsføring

Du har en god historie omhandlende din virksomhed, dit produkt/service eller noget helt tredje, som du mener fortjener at komme i medierne. Her begynder spørgsmålene også at melde sig. For hvordan får du pressen til at interessere sig for netop din historie? Og hvordan skal du gribe det an, når du skal i kontakt med de rigtige journalister og medier?

Christian Fuglsang
CEO og co-founder af VIGILANT
Tags: Kommunikation, Kommunikation & Markedsføring

I dette indlæg vil jeg komme ind på hvordan du selv kan håndtere din PR og lave din egen PR-strategi.

167 indlæg
37 indlæg
74 indlæg
17 indlæg
52 indlæg
176 indlæg
203 indlæg
38 indlæg

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her