Hvad kan vi hjælpe med?

Tema: Flyt virksomheden på internettet

For at du kan få succes med din virksomhed er det vigtigt, at du fokuserer på din kerneforretning og skærer det overflødige væk. 

Det er vores erfaring, at de virksomheder, som formår at forsimple de administrative processer rundt om forretningen har størst chance for at overleve.

Derfor viser vi dig her, hvordan du kan spare tid, penge og besvær ved at flytte dine arbejdsgange "op i skyen", dvs. på internettet.

IVÆKST Seminar: Den lille virksomhed i skyen - lær, hvordan du får en nemmere hverdag 

 

Hvad vil det sige at arbejde i skyen?

Når du arbejder i skyen, så arbejder du med produkter og tjenester, som ligger på internettet (online) i stedet for direkte på din computer (offline).

Et eksempel på et produkt i skyen, som mange benytter sig af privat, er en online email (fx Gmail eller Hotmail). Med en online email-konto kan du få adgang til dine mails alle steder fra, så længe der er en internet forbindelse. Email-udbyderen gemmer automatisk dine emails på servere og beskyttet din mail-konto mod nedbrud og angreb fra hackere.  

Mange bruger stadig en klassisk email-konto (fx Microsoft Oulook), som du kun kan få adgang til på den computer, hvor email-programmet er installeret. Her skal du selv sørge for sikkerheden med et antivirus program og du kan risikere at miste alle dine gamle mails, hvis din computer går ned. Det er både besværligt og meget usikkert.

IVÆKST Seminar: Dit digitale vendepunkt 

 

Hvad får min virksomhed ud af at arbejde i skyen?

Ligesom med dine private tjenester, så er der mange fordele for virksomheder ved at arbejde i skyen. 

Her er 5 af de største:

 

Din email: altid klar til brug

Når du har din email online i stedet for på en lokal server, så har du adgang til alle dine mails hvor og hvornår, det skal være.

Det betyder, at du ikke behøver at installere noget på din computer før du kan læse og sende emails. Det hele ligger på nettet, og du kan komme til det fra alle computere, som er online.

Desuden er det meget billigere, at bruge en online email-service (fx Googles Gmail) end traditionelle email-klienter. 

Læs mere om Gmail til virksomheder

 

 

Dine dokumenter: altid opdaterede 

Ved at bruge programmer på nettet til tekstbehandling, regneark og præsentationer kan du slippe for at betale dyre licenser for program-pakker (fx Microsoft Office).

Med Google Docs kan du eksempelvis dele et dokument med andre, så kan I arbejde samtidig og se hinandens tilføjelser i det samme dokument.

På den måde arbejder du altid i det nyeste dokument og behøver ikke at sende dokumenter frem og tilbage mellem folk.

Dine dokumenter ligger sikkert på en server online, så du slipper for at miste vigtigt arbejde og følsomme oplysninger.

Læs mere om Google Docs til virksomheder her

 

 

Din kalender: altid i lommen

Hvorfor slæbe rundt på en klodset kalender i tasken, når du kan have den på din telefon i lommen?

Ved at putte din arbejdskalender på nettet, kan du få adgang til dine aftaler, hvornår det skal være. Kalenderen bliver opdateret automatisk, når du eller andre ændrer på aftalerne.   

Med Google Kalender kan du nemt og sikkert dele din kalender med andre personer (fx dine kolleger eller samarbejdspartnere), så de kan se, hvornår du er ledig til et møde og hvornår du er optaget. 

Læs mere om Google Kalender til virksomheder her

 

 

Dine oplysninger: altid i sikkerhed

Når din email, kalender og alle dine dokumenter ligger på nettet, så skal du ikke bekymre dig om at miste oplysninger igen. Alt er sikret i flere kopier, som ligger på sikre servere.

På den måde er der altid en back-up og selv om en server skulle være ude af drift, så får du straks adgang til dine ting fra en af de andre servere.

Du slipper samtidig for store regninger til reparationer og tabt arbejdsfortjeneste.

Hvis du benytter dig af Google Drev, så garanterer Google, at du har adgang til serverne 99.9% af tiden. 

Læs mere om Google Drev til virksomheder her 

 

 

Din arbejdsplads: altid tilgængelig

Hvis du flytter din administration på nettet, så får du samlet dine forskellige services ét sted, som er tilgængeligt dag og nat.

Med Google Apps for virksomheder har du adgang til din email, kalender og alle dine dokumenter igennem dit Google-login. Herfra kan du styre alle dine arbejdsprocesser.

På den måde er din arbejdsplads pludselig ikke bundet til din kontorstol og computerskærm. Den er altid tilgængelig. Alt du behøver er en internetforbindelse, og så er du igang med at arbejde. Nemmere bliver det ikke.

Læs mere om Google Apps for virksomheder her

 

 

Kom igang med det samme og få lettet det administrative besvær

Prøv Google Apps gratis i 30 dage

 

Vil du vide mere? Så mød op til IVÆKSTs gratis seminar:

 

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.