Hvad kan vi hjælpe med?

TEMA: Administration - Outsourcing

TEMA: Administration
Administration

 

Hvad kan du outsource og hvordan?

 

I de senere år er outsourcing af produktionsopgaver blevet meget udbredt. Det er et omfattende emne, som vi kun berører let i dette IVÆKST Tema.

Her fokuserer vi på outsourcing i af daglige driftsopgaver, og hvordan man kan effektivisere hverdagen i den lille eller mellemstore virksomhed. Langt de fleste af virksomhedens administrative opgaver kan outsources til kompetente leverandører, der specialiserer sig på netop disse områder.

Ved at afgive administrationsbyrden frigiver du ressourcer til at beskæftige dig med din virksomheds kompetencer, fremtidsperspektiver og konkurrencedygtighed, hvilket på sigt kan betyde vækst.

 • Fakturering
  Der findes forskellige muligheder for at outsource faktureringen. Læs om fakturakøb, fakturaservice, fakturaadministration, debitorfinansiering mv. her. 
 • IT
  IT er en stor del af næsten alle virksomheders daglige drift. IT kan outsources, så du får mere tid til at fokusere på din kerneforretning. Læs om IT-løsninger, der passer til dit behov her.
 • Salg og marketing
  Du kan outsource udsendingen af salgsbreve i forbindelse med direct mail kampagner o.l. og på den måde effektivisere din forretning. Det er også en mulighed at indgå i et strategisk markedsføringssamarbejde med en anden virksomhed. Læs mere om, hvordan den administration, der er forbundet med salg og marketing, kan effektiviseres.
 • Strategi og ledelse
  Få råd om, hvordan du bliver en bedre leder, ved at lette dine administrative byrder, og hvordan du kan effektivisere din virksomheds administration ved at indgå i samarbejde med andre virksomheder.
 • Outsourcing til udlandet (Offshoring)
  Virksomheder, der outsourcer til udenlandske leverandører, sparer ifølge Erhvervs- og økonomiministeriets tænketank "Fremtidens vækst" gennemsnitligt 20 % på serviceydelser.
 • Tjeklister
  Her er nogle relevante værktøjer til, når du overvejer at outsource dine administrative opgaver eller andre dele af din virksomhed.
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.