Hvad kan vi hjælpe med?

Nu har du oprettet din virksomhed og er klar til at gå i gang

Tjekliste

Er du klar til start?

Er det en god ide?

Er din ide gennemtænkt og gennemarbejdet? Har du fundet ud af, hvilket problem din ide løser, og hvem der er interesseret i at få løst problemet? Har du identificeret dine stærke og svage sider, så du kan udnytte dine stærke sider og bede om hjælp, der hvor du har behov for det?

Kan du sælge?

End ikke gode produkter sælger sig selv, og det er dig, der skal overbevise resten af verden om, at dit produkt er genialt. Ved du, hvad du vil gøre for at markedsføre dit produkt, og har du fundet ud af, hvilke salgskanaler, du vil udnytte?

Kan du betale dine regninger?

Tjener du penge nok til at betale dine private regninger fra start? Har du lagt alle budgetterne, så du er sikker på, at din virksomhed giver et overskud, der er stort nok til, at du kan betale dine regninger, eller fået en fornuftig aftale med banken om en kassekredit? Har du skaffet den nødvendige finansiering for at starte din virksomhed?

Er det sikkert at starte?

Ved du hvilke forsikringer, du skal tegne? Du skal sikre dig, at du både kan klare dig, hvis virksomheden ikke løber rundt i starten, eller hvis du skulle være uheldig og blive ramt af sygdom.

Bruger du dit netværk?

Har du fortalt alle i din omgangskreds, hvad din forretningside går ud på? Har du undersøgt, hvad der findes af muligheder for at komme med i et fagligt netværk i dit lokalområde? Har du fundet en revisor og en advokat, du stoler på?

Har du styr på teknikken?

Har du anskaffet en digital signatur, så du kan spare tid i det administrative arbejde ved at bruge internettet? Har du overvejet at bruge internettet som salgskanal? Udnytter du dine eksisterende IT-systemer, og har du fundet et økonomistyringssystem, der opfylder dine behov?

Har du skrevet en forretningsplan?

Planlægning er nøglen til en succesfuld start, og uden en gennemarbejdet forretningsplan er det næsten umuligt at skaffe finansiering. Har du skrevet en forretningsplan?

Er aftalerne på plads?

Har du fået en advokat til at læse alle dine aftaler igennem? Ikke kun med leverandører og kunder, men også for eksempel kontrakter vedrørende husleje?

Har du valgt din virksomhedsform?

Har du besluttet hvilken type virksomhed, der passer bedst til dig og din virksomheds økonomi?

Hvis du kan svare ja til alle disse spørgsmål, er du godt på vej til at blive en succesfuld iværksætter.

Held og lykke med det!

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.