Hvad kan vi hjælpe med?

I gang

Du er i gang med din virksomhed, men det er ikke tid til at hvile på laurbærrene. Du skal arbejde på at være på forkant med udviklingen. Du kan blive bedre til at sælge, du kan introducere e-handel, hvis du ikke allerede har gjort det, og du kan forbedre din økonomi. Det er også vigtigt, at du har styr på skat, moms og afgifter, at du forstår at beskytte din forretning og dine ideer, og du administrerer dine ansatte korrekt.

Læs om:

 • Salg og markedsføring
  Husk at samle information om dine kunder fra start. Læs også om salgsteknikker, og hvordan du laver gode salgspræsentationer og implementerer din marketingplan, så du har succes med dit salg fra start.
 • e-handel og e-marketing
  Brug e-handel og e-marketing, når du skal i kontakt med dine kunder. Med en god hjemmeside kan du kapre kunder.
 • Økonomi
  Hold styr på økonomien med den rette prissætning og pengestyring, og kend reglerne for regnskab og bogføring.
 • Skat
  Her får du gennemgået, hvilke ting du skal huske i forhold til årsregnskab, forskudsregistrering, årsopgørelsen og skatteåret for både personlig virksomhed og selskaber.
 • Moms
  Momsreglerne kan virke som en jungle, men her får du det store overblik over, hvad du kan få momsfradrag for, salgs- og købsmoms samt fristerne for indberetning af moms.
 • Afgifter - Få det enkle overblik
  Få det enkle overblik og links til dyberegående materiale og vejledninger om lønsumsafgift, punktafgift, elafgift, vandafgift, CO2-afgift og energiafgift.
 • Beskyt din forretning og dine ideer
  Det er en god ide at beskytte din forretning og dine ideer. Du skal derfor sætte dig grundigt ind i dine immaterielle rettigheder. Bliv klogere på patent, brugsmodelret, varemærker, designret og ophavsret.
 • Ansættelse og administration
  Medarbejdere medfører administration. Du kan blive klogere på ansættelsesforhold, dine forpligtelser som arbejdsgiver og hvordan du kan administrere lønnen lettest muligt
 • Din virksomhed er godt i gang - tjeklister
  Her kan du læse om, hvilke begynderfejl du skal passe på, så du har styr på, om du har taget højde for de vigtigste udfordringer i din virksomhedsstart.
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.