Hvad kan vi hjælpe med?

Bryd dine lænker, og ryk dit regnskab op i skyen!

Regnskab slipper du ikke for, men hvis du vælger en cloudbaseret regnskabsløsning, er du ikke længere lænket til en kontorstol og bunker af bilag. Når alt dit materiale ligger online, kan du tilgå det præcis, hvor og hvornår du har behov for det.

 

Lav dit regnskab fra en bænk i Venedig

Som travl virksomhedsejer er du sikkert meget på farten, og med en cloudløsning behøver du kun en internetforbindelse for at kunne tilgå alle dine data. Det giver dig rig lejlighed til at udnytte din tid og en frihed til at lave dit regnskab, hvor det passer dig. Der findes også apps til cloudbaserede regnskabssystemer, så du kan bruge dem på din iPad, tablet eller smartphone.

 

Samarbejd med din revisor og med kolleger på tværs af dit firma

Med en online løsning har du, din revisor og dine kolleger altid adgang til regnskab, fakturaer, rapporter og momsregnskab, og I slipper for at sende data frem og tilbage mellem hinanden. Det gør det nemt at
samarbejde, og alle har løbende overblik over regnskabet.

 

Få en skræddersyet løsning med apps

I takt med at din forretning vokser, kan du udbygge dit system med de apps, der passer til din virksomheds setup, f.eks. integration med din webshop, lønsystem eller andet.

 

Betal kun for ydelsen – ingen opdatering eller installation

Cloudløsninger skal du hverken installere eller opdatere på din computer. Du logger direkte ind i systemet fra en hvilken som helst computer eller mobilenhed. Du betaler et fast abonnement, der er let at
budgettere med, og du slipper for at betale for licencer, opdateringer og ekstra support.

 

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.