Hvad kan vi hjælpe med?

Arbejd trygt i skyen med Google Apps


Google Apps er kort sagt en række gratis online applikationer, som du kan få adgang til fra de fleste platforme på og uden for kontoret. Applikationerne inkluderer bl.a. e-mail (Gmail), kalender (Google Calender), chat (Google Talk), tekstbehandling (Google Docs) og hjemmeside-generator (Google Sites).

Google Apps minder derfor om traditionelle kontorpakker, som fx Microsoft Office, men adskiller sig ved, at applikationerne er tilgængelige online, uden at du behøver at installere dem på din computer.
Alt, hvad du foretager i Google Apps bliver gemt på servere, der er forbundet igennem internettet, populært kaldet ”skyen”. Fordelene ved at bruge produkter i skyen, som Google Apps, er, at du ikke behøver at købe dyrt software eller hardware.

Samtidig slipper du for en masse administration og vedligeholdelse. Du er ikke bundet til kontoret mere, men kan arbejde hvor som helst og når som helst. Samtidig kan du være sikker på, at dine dokumenter og følsomme forretningsdata ligger trygt og sikkert.

Billigere, nemmere og sikrere

En moderne virksomhed behøver ikke længere at blive drevet fra et kontor. Andelen af mobilt arbejde er voksende bl.a. takket være muligheden for at arbejde i skyen. Ved at bruge denne teknik kan du få adgang til dine data, e-mail, kalender og kolleger, hvor som helst og når som helst. Alt hvad du behøver, er en internetforbindelse.

Alle applikationer kan bruges via en iPhone, Blackberry og Android-telefoner og endda også via mindre moderne telefoner. Du får langt mere lagerplads og mere sikkerhed med Gmail. Gmail er drevet af Postini, som er en e-mail, web-sikkerheds- og arkiveringstjeneste, der bl.a. filtrerer e-mail-spam og malware fra, inden det når din mailserver.

Udover at din virksomhed får en forøget datasikkerhed, så indkasserer du store besparelser på drift. Ti medarbejdere har fx brug for ti Office-software licenser. Med Google Apps behøver du ikke at anskaffe dyre licenser. Alt hvad du har brug for er internetadgang. Derfor er Google Apps ideelt for især nye virksomheder, der ønsker at holde administrationsomkostningerne nede.

Google Apps sikrer også en stabilitet i ydeevne og drift. Når medarbejderne først har lært at arbejde i skyen, så skal du ikke bekymre dig om hardware og software sammenbrud. Skulle behovene i din virksomhed ændre sig over tid, så kan du nemt realisere dine nye planer blandt Google-produkterne i skyen.

Kvalificeret support og sikker datalagring

Google har indgået et samarbejde med mange Google Apps forhandlere om at assistere kunderne med overgangen fra den traditionelle arbejdsmetode til arbejdet i skyen. Google yder desuden 24-timers kundesupport. Du kan således kontakte Google via e-mail og øjeblikkelig få online chat-forbindelse, eller du kan kontakte Google på telefonen.

Google gemmer alle data på mange datacentre, så hvis man glemmer at hente sine oplysninger fra serveren i skyen, vil datacentrene automatisk pege på en anden server. Da serverne er synkroniseret, vil du altid kunne få dine data opdaterede i real time.

Har din virksomhed prøvet at miste data, så ved du hvad det koster i tid og penge at få genetableret det hele. Det ved Google også. Derfor har Google et sikkerhedsteam, der konstant arbejder på at sikre datalagringen i skyen.

Er du interesseret i mere information om Google Apps til virksomheder kan du besøge Googles officielle Google Apps side her. Du kan også finde autoriserede Google Apps forhandlere i Danmark ved at foretage en simpel Google søgning på ”Google Apps forhandler” på google.dk

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.