Hvad kan vi hjælpe med?

Brug Google+ til at komme tættere på dine kunder

Google har lanceret det sociale netværk, Google+, til virksomheder. Google+ rummer en masse nye muligheder for dig til at møde dine kunder og partnere. Desuden kan Google+ hjælpe dig til at opnå en bedre søgeplacering. 

Kort sagt er Google+ et online netværk, som rummer private profiler og virksomhedsprofiler. Som virksomhed kan du både få kontakt med private personer og andre virksomheder. Du kan skrive til deres profiler, chatte med dem og endda mødes til en videosamtale.


Skab bedre kontakt til dine kunder og dit faglige netværk

Når du opretter en virksomhedsprofil på Google+, får dit netværk mulighed for at lære dig og din virksomhed bedre at kende samtidig med, at du får mulighed for at komme tæt på dine kunder. Du kan opdele dem som følger dig på Google+ i forskellige cirkler, som gør det muligt at kommunikere både med dine kunder og dine samarbejdspartnere på den samme platform. 

Med cirkler kan du suverænt bestemme, hvem der skal have hvilke informationer i dit netværk. På den måde kan du sende produktnyheder ud til dine kunder og diskutere de nyeste udfordringer med dit faglige netværk. Samtidig kan du gøre generel information offentligt tilgængeligt, så interesserede brugere nemt kan finde frem til dine produkter.

Du kan også opdele dine kunder i mindre cirkler. Det gør det muligt eksempelvis at sende eksklusivt materiale ud kun til dine kernekunder før alle andre. Alt sammen på den samme simple platform.

Se en video om cirkler i Google+ (på engelsk):

Kom tættere på dine kunder

Hold præsentationer for dine kunder direkte på Google+. Med hangouts kan du invitere op til 10 personer til en video-konference. Hangouts kan også bruges til workshops eller møder. Det er mere personligt end telefonmødet og sparer alle deltagerne for rejsetiden til og fra de fysiske møder.

Se en video om hangouts i Google+ (på engelsk):

 

Optimer din søgeplacering og få mere trafik på din hjemmeside

Google har sammen med Google+ lanceret en funktion kaldet “+1”. I hele Googles univers kan du anbefale hjemmesider, videoer og andet ved at trykke “+1”. Når folk “plusser” din Google+ profil, kan de dele det på Google+, og samtidig kommer din hjemmeside højere op i søgningen. Derved får du bedre muligheder for at genere traffik til din hjemmeside og i sidste ende mere salg.

Se en video om “+1” (på engelsk):

 

Alt i alt er Google+ en fremragende platform til at skabe kontakt med nye og gamle kunder. På din Google+-profil kan du sende nyheder ud, skabe dialog og afholde præsentationer for andre Google+-brugere. Du kan så putte dem i en passende cirkel og sende relevant information til netop den bruger. Det bliver ikke nemmere.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.