Christine G. Hartvigsen

HR konsulent hos HRpeople

HRpeople tilbyder et unikt enkelt HR koncept for virksomheder, der ikke selv har en HR-funktion. Siden 2002 har vi etableret HR afdelinger i virksomheder som fast tilknyttede HR konsulenter med ansvar for løsning af alle HR opgaver. Vi støtter virksomhedernes behov for en fleksibel og effektiv HR ansvarlig, der støtter vækst, mision og den daglige drift med en visionær følelsesmæssig intelligens og tilgang i HR arbejdet. HRpeople er fremtidens HR løsning.

Christine er uddannet i HR Management fra Copenhagen Business School med speciale omhandlende Performance Management i samarbejde med Maersk Drilling med en afsluttende karakter på 12. Med sin erfaring inden for HR og med den nyeste viden inden for HRM teorier har Christine fokus på strategisk HRM, rekruttering og medarbejderes performance.

Hun arbejder med et højt niveau af menneskelig intelligens og formår at optimere virksomheders drift med denne tilgang for øje. Hun inspireres af, at være med til at udvikle og flytte mennesker og organisationer i den rigtige retning. For Christine handler udvikling om at opnå størst mulig værdi for både organisationen og medarbejderne.

Speciale: Human resources, proces optimering, rekruttering, strategisk HR, tilfredshedsundersøgelser og performance management.

Mød HRpeople på LinkedIn

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Christine G. H…

HR konsulent hos HRpeople

Kender du Performance Management? Du burde kigge her, hvis du vil nå dine mål om vækst og succes i 2015. 

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.