Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Christina Ardilsø

Ekspertrådgiver i virksomhedsledelse og kommunikation

Christina ejer virksomheden Assonans, som har specialiseret sig i at bringe begejstringen tilbage i landets mindre og mellemstore virksomheder.  Mange af disse virksomheder etableres af en begejstret ildsjæl, men alt for mange af dem mister også deres oprindelige gejst, fordi hverdag og udfordringer får lov til at tage over, og værdierne forsvinder.

Med Christina får man lagt en ledelses- og kommunikativ strategi baseret på virksomhedens unikke DNA – eller som Christina kalder sit værktøj; SMIL: Spiselig strategi, Målrettet kommunikation, Individuelle styrker, Løbende læring.

Christina har en fortid som projektleder og kommunikationschef både i det private erhvervsliv og i store offentlige myndigheder. Hun har derfor indgående erfaring med at bevæge sig fra strategisk til operationelt niveau i organisationer, hvor forandringer løbende påvirker kunder, marked, ledelse og medarbejdere.

Ved siden af Assonans holder Christina workshops og er aktiv netværker i forskellige erhvervsorganisationer. Hun blev bl.a. hædret som ”Notable Networker of the Year 2013” for sin indsats i BNI (Business Network International).

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Christina Ardilsø
Ekspertrådgiver i virksomhedsledelse og kommunikation
Tags: Administration

To lette trin til, hvordan du kan gøre dig selv til en lærende organisation


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her