Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Nima Vali

Digital markedsføring konsulent

Resolution Denmark

Nima er en af Danmarks førende specialister inden for digital markedsføring. Nima blev udlært som trainee i det digitale specialistbureau Resolution Media, hvor han specialiserede sig i spændingsfeltet mellem content marketing, public relations og søgemaskineoptimering.


Nima er aktiv på start-up scenen, hvor han blandt andet er medstifter af den populære cykelvirksomhed Second Hand Bikes. En innovativ online cykelauktion, som hjælper privatpersoner med at sælge og købe brugte cykler - særligt populær er kategorien brugte cykler i København. Nima er også medstifter af boligværktøjet Robodove.dk, som hjælper mere end 2000 danskere med at finde lejebolig i København.

Nima hjælper en lang række start ups og mellemstore virksomheder med digital transformation og online markedsføring. Dertil har Nima også hjulpet flere virksomheder online igennem skoleprojekter. Nima har blandt andet rådgivet og udviklet hjemmesiden for Elite Bilskrot, som igennem digital transformation og online markedsføring er blevet Københavns førende virksomhed inden for bilskrot i København. Derudover har Nima også rådgivet og udviklet hjemmeside for ODPerformance - Rudetoning og solfilm, som på kort tid er blevet Danmarks førende specialist inden for toning af bilruder og solfilm montering i København.


Læs mere om Nima på linkedIn.

 

 

 

 

 

 

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Nima Vali
Digital markedsføring konsulent
Tags: Google AdWords, Salg

Hvis du vil skrive indhold der sælger, så er du nødt til at forstå beslutningsprocesserne i din kundes hjerne. Vægtningen mellem følelser, logik og instinkt skal tilpasses de beslutningsprocesser der er omdrejningspunktet for dit produkt. I dette blogindlæg giver jeg dig et realitycheck og 4 essentielle principper.

Nima Vali
Digital markedsføring konsulent
Tags: Google AdWords, IT, Salg

Køb hovedtelefoner her. Køb hovedtelefoner nu. Betal for hovedtelefoner nu! De fleste kunder ignorerer dit indhold, fordi dit indhold ignorerer dem. Tænk i stedet på dit indhold som dine ekspedienter på internettet. Læs mere her.

Nima Vali
Digital markedsføring konsulent
Tags: IT, Salg

Det er i kontakten mellem dig og dine kunder, at din virksomheds kreative evner kommer i spil. Kontakten kan både ende med at din virksomhed modtager værdifuld online trafik eller en viral kundelussing af en geografisk dimension.

 


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her