Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Opstart og optimér din e-handelsplatform

Torsdag d. 19. augst kl. 10:00-11:00

Opstart eller justering: Sådan opsættes den bedste online shop  

Online shopping er eksploderet i løbet af 2020 og stigningen fortsætter i 2021. 

Dette er andet afsnit i vores webinarserie på fire afsnit, som stiller skarpt på e-handel. I løbet af fire uger går du fra 0-100 med din e-handel. 

I dette livestream guider vi dig gennem opstarten og ruster dig med protips, som også kan bruges, hvis du i forvejen har en tilstedeværelse på e-handelsplatform.

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Sådan opsætter du den bedste e-handel

Få en guidet tour til at gå live med din virksomhed på e-handelsplatform. Krydret med protips til den bedste tilværelse, der sikrer øjeblikkelige konverteringer og resultater på bundlinjen, stiller vi skarpt på opsætningen af din e-handelsplatform.

Stifteren af e-handelsbureauet, Kiranan Luxmy, deler i dette livestream sine vigtigste tips med dig, som ønsker at inddrage førnævnte elementer og få flere gode ideer til at opstarte og booste din nystartede webshop. sikrer øjeblikkelig konvertering i din webshop. Elementer som fri fragt, gode produktbilleder og -tekster, eftersalg og kundeservice er elementer, som kan gøre hele forskellen. 

Efter webinaret ved du: 

  • Hvad konverteringsoptimering er og hvilke elementer du skal fokusere på
  • Hvordan du med UI/UX skaber den bedste brugeroplevelse i din e-handel
  • Hvilke simple værktøjer du hurtigt kan få styr på og bruge til optimering

Dette er afsnit 2/4 i vores e-handelsforløb. 

Tilmeld dig afsnit 3/4 her og hør hvordan du skaber et succesfuldt produktfeed. 

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


28102
kursister

15
byer

384
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her