Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Opret og optimér produkter i din webshop

Mandag d. 23. august kl. 10:00-11:00

Sælg mere med det rigtige produktfeed 

Online shopping er eksploderet i løbet af 2020 og stigningen fortsætter i 2021. 

Dette livestream er afsnit tre ud af fire, der stiller skarpt på e-handel og hvordan du bedst sælger online. I dette tredje afsnit stiller vi skarpt på, hvordan du ruster dit produktfeed til succes og sikrer, at flest muligt besøgende konverterer gennem det.

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Skab varekataloger, der gør dine besøgende til kunder 

Din webshop er ligesom et online butiksvindue og virker på samme vis: Er udstillingen ikke tillokkende, går kunderne videre.

Få i dette livestream gennemgået tips, der virker og booster din webshops produkter, så du konverterer besøgende til kunder. 

I webinaret får du gennemgået:

  • Hvem er modtageren?
  • SEO i dit produktfeedt
  • Billedmateriale og optimal opsætning
  • Brug af produkterne i Google Shopping

Pernille Davidsen er E-commerce Specialist hos MakesYouLocal, og hun deler sine vigtigste indsigter med dig, når det gælder at oprette nye produkter i din webshop. Du får både gode råd i forhold til at finde de rigtige søgeord, såvel som et indblik i, hvordan dine produkter bedst bliver vist frem via Google Shopping og Facebook-annoncer. 

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


28102
kursister

15
byer

384
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her