Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Episode 5: Fundamentet for din markedsføring

I episode 5 af Webshop Academy viser vi dig, hvordan du skaber det bedste fundament for at markedsføre din webshop. Vi gennemgår de muligheder, som Shopify giver dig i din markedsføring.

6 lektioner • 41 minutter

LEKTIONER

For at se Webshop Academy skal du

1. Kom godt i gang med markedsføring

Markedsføring gør din webshop synlig for dine kunder, og det er derfor vigtigt at få på plads. Digital markedsføring er en stor og krævende disciplin - og derfor er det vigtigt at have styr på det grundlæggende. Denne episode er for dig, der gerne vil skabe et godt fundament for din markedsføring, som du kan bygge videre på.

2. Værdien af effektiv markedsføring

I denne video kan du igen møde Christian fra SHAPING NEW TOMORROW til en snak om, hvad markedsføring kan gøre for din webshop. Christian fortæller om deres arbejde med de forskellige digitale kanaler til markedsføring, samt hvordan deres markedsføring har udviklet sig med deres vækst. Du får også gode råd til, hvordan du kan bruge markedsføring til at fremme din webshop. 

LINKS OG REFERENCER:

3. Gør din webshop synlig med SEO

I denne video lærer Louise og Kiranan dig om søgeordsoptimering (SEO), og hvordan du kan arbejde med det i Shopify. SEO er en vigtig ting for din webshop, da det kan hjælpe dig med at blive mere synlig i søgemaskiner. Du vil også blive præsenteret for, hvad der er vigtigt at være opmærksom på i forhold til betalt annoncering. 

LINKS OG REFERENCER:

4. Tilføj flere salgskanaler

I denne video lærer du, hvordan du kan tilføje flere salgskanaler til din webshop, og hvordan du derved kan få flere touch-points med mulige kunder. Somme tider har kunder en lang købsrejse, og derfor er det vigtigt at møde kunderne i deres univers. Kiranan og Louise vil også introducere dig for, hvordan du kan arbejde endnu mere med salgskanaler med et product feed.

5. Sådan installerer du din Facebook Pixel

I denne video lærer vi dig, hvordan du installerer din Facebook Pixel. For nogle er begrebet Facebook Pixel et helt nyt ord, men det kan faktisk være meget fordelagtigt for din webshop at kende til, når I skal arbejde med retargeting. Du vil lære, hvorfor det er vigtigt, at du installerer den, samt hvordan Facebook og Google kan spille sammen med din webshop og give dig endnu flere kunder. 

LINKS OG REFERENCER:

6. Fordelene ved e-mailmarkedsføring

I denne video bliver du præsenteret for, hvad e-mailmarketing kan gøre for din webshop. Kiranan og Louise gennemgår, hvordan du kan opsamle mailadresser, og hvilke mails du kan sende til dine kunder, for at de har lyst til at købe i netop din webshop. 

LINKS OG REFERENCER:

KLIK HERUNDER FOR AT SE FORRIGE EPISODE

Se forrige episode Afslut Webshop academy

START DIN WEBSHOP MED SHOPIFY
- PRØV SHOPIFY GRATIS I 14 DAGE

Webshop Academy er designet for dig, der har aspirationer om at blive ejer af en succesfuld webshop. Er du klar til at bygge din egen webshop, eller vil du blot optimere din eksisterende webshop? Så er det her, du starter din rejse fra drøm til driftig webshop-ejer. 

IVÆKST bliver kompenseret for at henvise handlende til Shopify.

 

IVÆKST bliver kompenseret for at henvise handlende til Shopify.

SAMARBEJDSPARTNERE

Dansk Iværksætter Forening Grafikr Shopify IVÆKST GenieWords

OM UNDERVISERNE

Kiranan Luxmy

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Shopify-bureauet Grafikr. Kiranan er som én af de færreste i Danmark ceritificeret i Shopify og er derfor en vaskeægte Shopify-ekspert. I virksomheden Grafikr er Kiranan ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske og krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Han har derfor været med til at bygge nogle af Danmarks allerstørste webshops. 

Louise M. Ø. Nielsen

Louise M. Ø. Nielsen

Louise er direktør og medstifter af virksomheden GenieWords, som laver målrettet online markedsføring for små virksomheder med små budgetter. Louise har arbejdet med online markedsføring i små virksomheder i 8 år. Hun ved om nogen hvilke udfordringer man som ejer af en lille virksomheder står overfor. Omvendt ved hun også hvad der virker, når tiden, pengene og kompetencerne er begrænsede.

BLOGINDLÆG

3 gode råd før du starter en webshop

I følgende artikel vil jeg komme med 3 råd omkring, hvad du bør huske på, før du starter en webshop.

I ET STOLT SAMARBEJDE MED:

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her