Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Episode 3: Skab flere muligheder for din webshop

I episode 3 af Webshop Academy undersøger vi, hvilke ekstra muligheder din webshop kan få med Shopify. Denne episode er både til nybegynderen og til den erfarne webshopejer, der overvejer at skifte til Shopify fra et andet webshopsystem.

6 lektioner • 39 minutter

LEKTIONER

For at se Webshop Academy skal du

1. Gør brug af alle Shopifys muligheder

Med Shopify er der utrolig mange muligheder for din webshop. I denne episode dykker vi ned i mange af de integrerende ekstrafunktioner, der giver din webshop mulighed for at blive større og bedre for kunderne. Som en del af denne episode kan du lære, hvordan du flytter din nuværende webshop fra et andet system over til Shopify - men bare rolig, denne episode er også for dig, der vil meget mere med din Shopify-webshop. Med en simplificeret tilgang til webshop-administration kan Shopify give dig mere frihed til at skabe det websted, du ønsker, og flere standardiserede processer med apps, der kan tilpasses dine rutiner. Se episode 3 af Webshop Academy og lær, hvordan du kan skabe flere muligheder for din webshop med blandt andet apps, analyseværktøj og Shopify POS.

LINKS OG REFERENCER:

  • Opret en Shopify-bruger her.

IVÆKST bliver kompenseret for at henvise handlende til Shopify. 

2. Migrer din nuværende webshop til Shopify

I denne video har vi fokus på at hjælpe dig, hvis du vil flytte din nuværende webshop fra et andet system til Shopify. Kiranan fortæller dig om de forskellige metoder, du kan bruge, hvis du vil migrere din webshop til Shopify. Den tungeste del af arbejdet, når du skal migrere din webshop, er at overføre produkter, og det kan du lære meget mere om i denne video. Derudover, så lærer du, hvordan du kan redirigere din gamle webshops URLs til din nye webside. 

LINKS OG REFERENCER:

3. Hvorfor det kan hjælpe din webshop at migrere til Shopify

I denne video møder vi Daniel fra Chicura, som valgte at flytte deres webshop fra et andet system til Shopify. Louise interviewer Daniel om hele deres process med Shopify, hvorfor de valgte at migrere, og hvilke muligheder Shopify giver dem. Se denne video og få inspiration til, hvordan din webshop kan bruge Shopify.

LINKS OG REFERENCER:

4. Brug apps til at fremme din webshop

I denne video lærer Louise og Kiranan dig, hvordan du kan bruge apps til at få meget mere ud af Shopifys funktioner. Kiranan gennemgår de apps, der er i blandt hans favoritter, når han arbejder med webshops. En af de bedste ting ved Shopifys appstore er også, at det er et trygt sted, hvor alle apps testes og undersøges før de kommer på markedet. Se denne video og kom i gang med at bruge apps. 

LINKS OG REFERENCER:

5. Webanalyse med Shopify Analytics og Google Analytics

I denne video lærer du meget mere om webanalyse, når Kiranan og Louise gennemgår Shopify Analytics og samspillet mellem Shopify og Google Analytics. Webanalyse er meget vigtigt for ens virksomhed - selv hvis den er helt ny. Det er det, fordi data fra din webshops spæde start kan hjælpe dig med at forstå købstragten, konverteringer og meget mere om din forretning. I denne video kommer Louise og Kiranan også ind på, hvorfor det er en god idé både at bruge Shopify Analytics og Google Analytics samtidigt.

LINKS OG REFERENCER: 

6. Brug Shopify i din fysiske forretning

I denne video lærer du, hvordan din fysiske butik kan spille sammen med din online butik med Shopify POS - eller som man også kalder det; Point-of-Sale. Shopify POS bruges som et kassesystem og er en app til en tablet eller til en mobil, som bruges af fysiske kunder. Shopify POS kan hjælpe dig køre hele din forretning over samme system og sikre færre administrative fejl, da det hele kører over Shopify. 

NB: Shopifys POS-kit er ikke tilgængeligt i Danmark endnu, men man kan også bruge andre betalingssystemer til at køre Shopify POS. 

LINKS OG REFERENCER:

KLIK HERUNDER FOR AT SE FORRIGE ELLER NÆSTE EPISODE

Se forrige episode Se episode 4

START DIN WEBSHOP MED SHOPIFY
- PRØV SHOPIFY GRATIS I 14 DAGE

Webshop Academy er designet for dig, der har aspirationer om at blive ejer af en succesfuld webshop. Er du klar til at bygge din egen webshop, eller vil du blot optimere din eksisterende webshop? Så er det her, du starter din rejse fra drøm til driftig webshopejer. 

IVÆKST bliver kompenseret for at henvise handlende til Shopify.

SAMARBEJDSPARTNERE

Dansk Iværksætter Forening Grafikr Shopify IVÆKST GenieWords

OM UNDERVISERNE

Kiranan Luxmy

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Shopify-bureauet Grafikr. Kiranan er som én af de færreste i Danmark ceritificeret i Shopify og er derfor en vaskeægte Shopify-ekspert. I virksomheden Grafikr er Kiranan ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske og krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Han har derfor været med til at bygge nogle af Danmarks allerstørste webshops. 

Louise M. Ø. Nielsen

Louise M. Ø. Nielsen

Louise er direktør og medstifter af virksomheden GenieWords, som laver målrettet online markedsføring for små virksomheder med små budgetter. Louise har arbejdet med online markedsføring i små virksomheder i 8 år. Hun ved om nogen hvilke udfordringer man som ejer af en lille virksomheder står overfor. Omvendt ved hun også hvad der virker, når tiden, pengene og kompetencerne er begrænsede.

BLOGINDLÆG

3 gode råd før du starter en webshop

I følgende artikel vil jeg komme med 3 råd omkring, hvad du bør huske på, før du starter en webshop.

I ET STOLT SAMARBEJDE MED:

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her