Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Episode 1: Overvejelser inden du går i gang

I denne episode af Webshop Academy gennemgår vi de grundlæggende overvejelser, du bør gøre dig, inden du kaster dig ud i kunsten at drive en webshop.

9 lektioner • 51 minutter

LEKTIONER

For at se Webshop Academy skal du

1. Start din rejse som webshopejer

Dette er starten på din rejse fra drøm til driftig webshopejer. I denne video møder vi for første gang Louise M. Ø. Nielsen, der er medstifter og direktør i webhuset GenieWords, samt Kiranan Luxmy, der er Shopify-ekspert og medstifter af Shopify-bureauet Grafikr. De skal guide dig igennem alle de vigtige steps, du skal igennem, når du skal starte din helt egen webshop. 

LINKS OG REFERENCER:

2. Undersøg din virksomhedsidé

I denne video lærer du, hvordan du udforsker din virksomhedsidé. Louise og Kiranan taler om, hvordan du undersøger markedet, produktidéer og sågar dine konkurrenter, så du kan skabe en succesfuld webshop. Derudover kommer de også ind på, hvilke overvejelser du skal gøre dig i form af logistik og muligheden for krydssalg.

LINKS OG REFERENCER:

3. Derfor startede vi en webshop på Shopify

I denne video interviewer Louise webshoppen HolmTaiki om motivationen for at starte en webshop. Ida Holm og Mads Taiki har sammen lavet interiørshoppen HolmTaiki, der fusionerer skandinavisk og japansk interiør. Ida og Mads snakker om deres rejse som webshopejere, hvordan de skiller sig ud fra konkurrenterne, og hvorfor de bruger Shopify til deres e-handel. 

LINKS OG REFERENCER:

4. Din checkliste til at starte en webshop

I denne video gennemgår Kiranan og Louise, hvad du har brug for at få styr på, for at du kan starte med at sælge på Shopify. Hvis du får styr på denne checkliste, så er du klar til at starte din webshop.

5. Hvad du skal vide om produktbilleder

I denne video snakker Louise og Kiranan om, hvilke overvejelser du skal gøre dig, når du skal tage produktbilleder af dine varer. Du får gode råd til at tage dine billeder selv, samt hvordan du kan skabe en bedre oplevelse af dine produkter for dine kunder. 

LINKS OG REFERENCER:

6. Få det rigtige virksomhedsnavn og domæne

I denne video giver Kiranan dig gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger dit virksomheds- og domænenavn. Du lærer også, hvordan du får fat i det rigtige domæne, som du kan starte dit webshop-eventyr fra. 

LINKS OG REFERENCER:

7. Lav et godt logo

I denne video snakker Louise og Kiranan om, hvordan du får et godt logo, der passer til din webshop. Derudover viser Kiranan dig en nem og hurtig løsning til at få et godt logo, hvis man er ivrig for at starte sin webshop. 

LINKS OG REFERENCER:

8. Logistiske overvejelser, du bør gøre dig

I denne video giver Louise og Kiranan dig gode råd til hvilke logistiske overvejelser, du skal gøre dig, når du starter dit webshop-eventyr. De kommer blandt andet ind på emner såsom opbevaring, indpakning og fragt, der kan styrke din process helt fra starten af. 

LINKS OG REFERENCER:

9. Logistik er en vækstrejse

I denne video interviewer Louise webshoppen HolmTaiki om deres logistiske rejse. Ida Holm og Mads Taiki har sammen lavet interiørshoppen HolmTaiki, der fusionerer skandinavisk og japansk interiør. De snakker både om vækst, lageropbevaring og fragt - og selvfølgelig hvordan de bruger Shopify til at holde styr på deres logistik. 

LINKS OG REFERENCER:

KLIK HERUNDER FOR AT SE NÆSTE EPISODE

Se episode 2

START DIN WEBSHOP MED SHOPIFY
- PRØV SHOPIFY GRATIS I 14 DAGE

Webshop Academy er designet for dig, der har aspirationer om at blive ejer af en succesfuld webshop. Er du klar til at bygge din egen webshop, eller vil du blot optimere din eksisterende webshop? Så er det her, du starter din rejse fra drøm til driftig webshopejer. 

IVÆKST bliver kompenseret for at henvise handlende til Shopify.

SAMARBEJDSPARTNERE

Dansk Iværksætter Forening Grafikr Shopify IVÆKST GenieWords

OM UNDERVISERNE

Kiranan Luxmy

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Shopify-bureauet Grafikr. Kiranan er som én af de færreste i Danmark ceritificeret i Shopify og er derfor en vaskeægte Shopify-ekspert. I virksomheden Grafikr er Kiranan ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske og krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Han har derfor været med til at bygge nogle af Danmarks allerstørste webshops. 

Louise M. Ø. Nielsen

Louise M. Ø. Nielsen

Louise er direktør og medstifter af virksomheden GenieWords, som laver målrettet online markedsføring for små virksomheder med små budgetter. Louise har arbejdet med online markedsføring i små virksomheder i 8 år. Hun ved om nogen hvilke udfordringer man som ejer af en lille virksomheder står overfor. Omvendt ved hun også hvad der virker, når tiden, pengene og kompetencerne er begrænsede.

BLOGINDLÆG

3 gode råd før du starter en webshop

I følgende artikel vil jeg komme med 3 råd omkring, hvad du bør huske på, før du starter en webshop.

I ET STOLT SAMARBEJDE MED:

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her