12.04.19

Læs om: Vestegnens politiske fremtid // Mød nogle af Danmarks største iværksættersucceser // Kendisinvestorer deler guldkorn ud

Vil du være med til at forme Vestegnens fremtid?

Ønsker du også for en fremtid, hvor iværksætteri blomstrer, og lokale virksomheder har lige så gode vækstmuligheder som de nationale? Det gør Dansk Iværksætter Forening, Google Succes Online og Kopenhagen Fur i hvert fald. Disse tre initiativer vil have iværksætteri øverst på dagsordenen og undersøger derfor, hvad det er, der gør Vestegnen til Vækstegnen.

Til arrangementet, Iværksættersucces På Vækstegnen, får du mulighed for at møde lokale borgmestre og diskutere din fremtidsvision for vækst i lokalområdet. Du kan blandt andre møde Socialdemokraten Thomas Gyldal Petersen og Konservatives Michael Ziegler til en debat om, hvad der skaber de bedste rammer for vækst og iværksætteri. Du har mulighed for at stille dem spørgsmål og dermed få dem til at forstå dine udfordringer. 

Så hvis du er en ildsjæl, der brænder for lokal vækst og ønsker at påvirke vigtig beslutningstagning, skal du sætte kryds i kalenderen d. 24. april, når Vestegnens største iværksætterarrangment løber af stablen.

Det er gratis at deltage, men der er begrænsede pladser, så skynd dig at få fat i én af de sidste ledige billetter.

Fortæl dine venner
Vestegnen afføder massevis af dansk iværksættertalent - Mød de lokale succeshistorier

I disse år blomstrer iværksætteriet, og det har lykkedes Vestegnskommunerne at placere sig centralt på landkortet. Derfor byder netop Vestegnskommunerne også på stribevis af succesiværksættere.

Til arrangementet ?Iværksættersucces På Vækstegnen? får du muligheden for at møde de største succeshistorier til både taler, debatter og diskussioner. Mød blandt andre superstjernen Johan Bülow, der flyttede sin virksomhed, Lakrids By Bülow, til Vestegnen for at vækste den til det globale marked. Derudover får du også besøg af Vestegnens egne superiværksættere inden for både både modeindustrien, software- og forretningsudvikling.

Kom med, og brug en formiddag blandt 300 ligesindede i inspirerende rammer. Hvem ved? Måske har du selv en spirende iværksætter i maven, der kan udfolde sit fulde potentiale.

Det er gratis at deltage, men der er få billetter tilbage, så skynd dig at sikre dig en plads til årets vildeste iværksætterevent d. 24. april.
 

Læs mere og tilmeld dig her.

Fortæl dine venner
Lær af de bedste: Danmarks mest inspirerende iværksættere og investorer deler ud af guldkornene

I "Entrepreneurship - How to build a business" deler to af Danmarks mest inspirerende investorer og serieiværksættere, Lars Tvede og Peter Warnøe, der er kendt fra TV programmet Løvens Hule, alt hvad de ved om at skabe en forretning.

Lær alt om, hvordan man sammensætter et team og udvikler sit produkt, til hvordan man får den første investering og laver en exit.

Lige nu tilbyder IVÆKST helt eksklusivt 25% rabat på hele kurset med koden IVÆKST25, så du kan starte dit helt eget iværksættereventyr.

Læs mere og få adgang til timevis af iværksætterguldkorn her

Fortæl dine venner
IVÆKST Tilbud
IVÆKST Bloggen
IVÆKST Kurser
IVÆKST partnere

Tak til sponsorerne:Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra IVÆKST:
Frameld IVÆKST nyhedsbrev