IVÆKST NYT, Uge 1

Fremtidens regnskab ligger i skyen

IVÆKST er glade for at kunne byde e-conomic velkommen i vores sponsorkreds. Fælles for partnervirksomhederne i IVÆKST er ønsket om at bidrage til vækstlaget i Danmark. I IVÆKST arbejder vi altid for at stille en bred palet af viden og værktøjer til rådighed for vores brugere, og selvfølgelig også forny vores værktøjer, så de følger markedsudviklingen. Med en ny partner som e-conomic er vi sikre på, at vi kan klæde dig endnu bedre på til din travle hverdag som virksomhedsejer.

e-conomic tilbyder cloudbaserede regnskabsløsninger. Med e-conomic som partner går IVÆKST endnu et skridt på vejen for at hjælpe mindre danske virksomheder med at udnytte det digitale potentiale. Den teknologiske udvikling giver hele tiden nye muligheder for virksomhederne. I Cloud computing, der i de seneste år har revolutioneret IT, ligger 'programmet' og data ikke på en specifik PC, men istedet på en server. Serveren kan tilgås via nettet  fra forskellige Pc'er. Især for mindre virksomheder giver cloud løsninger på grund af fleksibiliteten en lang række fordele.

Lær mere om fordelene ved at flytte dit regnskab i skyen

"Med partnerskiftet styrker vi IVÆKSTs ambitioner. Vi har længe argumenteret for at danske virksomheder skal bruge digitale løsninger, også når det gælder regnskab. Men det næste essentielle skridt er at rykke op i skyen. Især for mindre virksomheder er cloudløsninger oplagte fordi det giver stor fleksibilitet og driftsikkerhed. At du som virksomhedsejer skal bruge mindre tid på It-drift giver dig bedre tid til din kerneforretning” udtaler Peter Kofler, der er sekretariatschef her på IVÆKST.

”Hos e-conomic betyder vækstlaget i dansk erhverv meget for os, og vores forståelse for segmentet kommer måske af at det ikke er så længe siden vi selv var en lille virksomhed. Vores programmer er udviklet på baggrund af vores stifter, revisor Jacob Wandts erfaringer. Jacob blev i 2001 træt af besværlige bogføringsmetoder og så behovet for en nemmere måde at samarbejde med kunder og styre bogføring på. For os er der ingen tvivl om at fremtidens regnskab ligger i skyen og det kan give luft i dagligdagen hos mange mindre virksomheder.” udtaler Peter Dahl, marketing chef i e-conomic.

Eksklusiv for IVÆKSTbrugere: Prøv e-conomic gratis i 30 dage eller få de første 3 måneder gratis hos e-conomic

Siden 2001 har e-conomic  udviklet regnskabssystemer til mindre virksomheder. e-conomic er et dansk firma med hovedkontor i København, men e-conomic har også kontorer i England, Sverige, Norge, Polen, Tyskland og Spanien og brugere i omkring 50 lande. I dag benytter tusindvis af virksomheder såvel som revisorer og bogholdere verden over e-conomic.


Vi håber du vil få rigtigt stor glæde af e-conomic som ny IVÆKSTpartner og ser frem til det nye år.

De bedste hilsner

IVÆKST

 

IVÆKST Bloggen

 

 

Kedelig bankmand
af Michael Kolding

 

 

Sæt et hold, der kan bære dig igennem
af Jørn Jepsen

 

På juleindkøb med digital overfrakke
af Preben Mejer

Også på Bloggen: Laver du også de 3 alvorlige SEO fadæser?Med livrem og seler3 gode råd om inkassoEt godt produkt er ikke en god historie og meget mere.

 

Speed udviklingen op

Vi arbejder i øjeblikket på en hel stribe af gode gratis kurser, som vi tilbyder i 2013. Så hold øje med vores nyhedsbrev, når de nye kurser lanceres. Har du gode idéer eller input, er vi også altid glade for at høre fra dig på kontakt@ivaekst.dk

 

Kom godt igang med e-conomic

Tag på gratis online kursus i regnskabsprogrammet e-economic

Salgbootcamp 2013 Venteliste

Få værktøjskassen fyldt med praktiske salgsværktøjer

Seminar: Salg for mindre virksomheder  København

Sæt dine priser op!

Webtekster og SEO:  København

Skriv så du får mere ud af hjemmesiden

Vækstbar - et netværk for butiksejere i indre København

 

Netværksarrangement: Vækstbar - næste gang i januar

Vækstvitaminer, drinks, inspiration og masser af netværk

 

Hvad får du på et IVÆKST kursus?

Se en introduktionsfilm om vores kurser og hør hvad andre deltagere har fået ud af et af vores kurser.

Begge film blev optaget til kurset "D-dag: dit digitale vendepunkt" d. 6. juni i år.

Se filmene her

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.