Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Vær blandt de første: Vilde muligheder på Pinterest

Onsdag d. 13. januar kl. 10:00

Værktøjer, tips og tricks til at komme i gang

Denne livestream giver dig værktøjer, tips og trick til at komme godt i gang med Pinterest. Med udgangspunkt i erfaring og praktiske guides og råd får du de bedste forudsætninger for at komme i gang med annoncering allerede efter streamet.

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Købestærkt publikum, meget for annoncekronerne og nemt at bruge

Vær med til at høste de vilde muligheder for at skabe trafik og omsætning med Pinterest.
Der er et kæmpe potentiale i Pinterest, og det er ikke mange, der udnytter det. Dine annoncekroner rækker utrolig langt, publikum er købestærkt og platformen er let at bruge. Med andre ord: det er god forretning at være til stede.  

Guldgrube af et købestærkt publikum 

Pinterest er meget mere end gastronomi, mode og boligindretning; hver måned tjekker mere end 440 millioner brugere ind på platformen over hele verden.
De er på jagt efter inspiration og har kreditkortet klar til at købe. Langt størstedelen er kvinder, men mændene kommer også mere og mere med. Her er nogle fakta, du bør kende: 

  • Høj gennemsnitlige transaktion: i USA er den over 300 kr. 
  • Stor disponibel husstandsindkomst hos brugerne
  • Pinterest er det tredjemest populære sociale medie-site

Se med og få et eksklusivt dyk ned i værktøjskassen for Pinterest, når vi gennemgår, hvilke indsigter du bør kende til og hvordan du selv indfører dem i din marketingstrategi. 

Danmarks mest erfarne Pinterest-strateg

Kristian Holm Schlichting er Head of Pinterest hos PL & Partners og Danmarks mest erfarne strateg inden for Pinterest.


Kristian har startet det nordiske marked op for SoMe-kanalen og ved, at platformens priser er lave, mens konverteringsraten er skyhøj.
Indsigter som han gavmildt deler ud af, så din virksomhed kan få del i guldgruben.  

IVÆKST arrangementer siden 2010


27963
kursister

16
byer

376
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her