Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Udnyt mulighederne på TikTok før alle andre

Onsdag d. 28. april kl. 13:00-13:45

Brug TikToks momentum til at skabe nye resultater 

TikTok vokser sig større og større og nogle markedsføringseksperter spår, at platformen vinder ind på andre sociale medier som Instagram.

Publikummet er købestærkt og du har rige muligheder for annoncering og at skabe trafik og omsætning med TikTok. Udnyt platformens potentiale nu og hør i dag, hvordan du bedst gør det. 

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Skab leads og nye kunder via TikTok

Der er et væld af nye måder at skabe online tilstedeværelse på, på TikTok-platformen, der i forvejen har opnået massivt indpas globalt. I Danmark er der 200.000 daglige brugere og tallet stiger. 

Platformen adskiller sig fra andre sociale medier ved de korte videoformater, som også skaber nye, unikke muligheder at præsentere sin virksomhed på. I dette livestream får du det fulde indblik i platformens kommunikationsmuligheder, både i forhold til interface og også, mere specifikt, når fx de 5 annoncetyper gennemgås.

Bliv klogere på:

  • TikToks interface og visualitet 
  • Hvilket indhold, der skaber opmærksomhed på platformen
  • De fem annoncetyper: In-feed, brand takeovers, hashtag challenges, brand lenses og TopView 

Varighed: 45 minutter

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


28185
kursister

15
byer

385
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk


I ET STOLT SAMARBEJDE MED:

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her