Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Udeservering, skiltning og facade - ansøg til Tour de France i tide

Mandag d. 14. marts kl. 11.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Er du på forkant med din virksomheds visuelle udtryk i gadebilledet?

Som virksomhedsejer skal du være på forkant med ansøgning og indhentning af tilladelser, så din virksomhed er helt klar til Tour de France.

Se med, når Izzet Camur specialist fra Teknik- og Miljøforvaltningen gør dig klogere på, hvordan du ansøger om fx A-skiltning, udeservering, facadetilladelser mm. Izzet introducerer dig også til ansøgningsfrister, opmærksomhedspunkter og muligheder for facadefornyelse.

Vi sender live d. 14. marts kl. 11.00, hvor vi nørder tilladelser i Københavns Kommune. Izzet giver dig et overblik, og dykker ned i emner, du som virksomhedsejer skal være opmærksom på inden, du ansøger.

OBS: Dette livestream henvender sig til dig som virksomhed, der ikke ligger på Grand Depárt routen.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

En verdensomspændende begivenhed kan hjælpe din virksomhed!

Tour de France kommer til København d. 1. juni 2022, og med det kan din virksomhed nå ud til mange flere potentielle kunder, end ved en almindelig dansk turistsommer! Det er vigtigt for din virksomhed, at den er synlig i gadebilledet, for at du kan få mest mulig profit.

Tour de France giver dig en masse gratis PR, da verdens øjne ser med. Du kan derfor gøre brug af denne enestående mulighed med et visuelt udtryk, der skiller sig ud, og sidder lige i skabet! Kommer du for sent i gang med ansøgningerne, når du muligvis ikke at få godkendt dem i tide, hvilket potentielt kan blive fatalt for din virksomheds ekstra profit. 

Efter livestreamingen er du klogere på:

  • Ansøgninger til facade, udeservering og skiltning mm.
  • Ansøgningsfrister
  • Hvordan ansøger du om tilladelser i Københavns Kommune

Izzet Camur, bylivsrådgiver hos Virksomheder og Byliv

Izzet Camur arbejder som specialist og byrådgiver i Teknik og Miljøforvaltningen, hvor han modtager alle de ansøgninger fra virksomheder, der ønsker fornyelse af deres virksomheds visuelle udtryk i gadebilledet. Det er et komplekst område, hvor man som virksomhedsejer bliver mødt af krav til udformning, evt. servitutter, lokalplaner samt lovgivning, der forhindrer i at opstille et evt. skilt.

IVÆKST arrangementer siden 2010


27976
kursister

16
byer

377
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her