Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Trin-for-trin: Sådan annoncerer du på Instagram

Onsdag d. 24. februar kl. 13:00-13:45

Video-guide: Lav selv dine ads på Instagram

Se med på denne tutorial og lær, hvordan du opsætter en trafik-annonce på Instagram. 

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Opret selv din egen Instagram-annonce 

Vil du gerne være til stede med dit gode indhold i brugernes stories, på feedet eller når de browser på Instagram?

I denne Instagram-tutorial tager vores digitale ekspert, Rolf Nordal, dig i hånden, deler sin skærm og laver en specifik how-to guide i oprettelsen af en trafik-annonce på Instagram.

Følg med mens Rolf gennemgår hvordan du opsætter en trafik-annonce.


I denne tutorial får du:

  • Direkte gennemgang af opsætning af trafik-annonce på Instagram 
  • De bedste tips og tricks til at udvælge målgruppe
  • Supplerende pro-tips til vedligeholdelse af annoncen

Rolf Nordal er specialist i annoncering på Facebook og Instagram og arbejder selvstændigt med at opsætte online markedsføring for både selvstændige samt større og mindre virksomheder.

Rolf ejer selv konsulentvirkdomheden Nordal Media, hvor han har hjulpet mere end 500 forskellige virksomheder med at skabe en tilstedeværelse med annoncer på SoMe.

IVÆKST arrangementer siden 2010


28185
kursister

15
byer

385
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her