Tour de France-kickoff: En værktøjskasse til din virksomheds markedsføring
Loading...

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Tour de France-kickoff: En værktøjskasse til din virksomheds markedsføring

Tirsdag d. 5. april kl. 14.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Bliv klogere på din virksomheds digitale branding-muligheder og få adgang til Københavns Erhvervshus’ digitale værktøjskasse!

Se med når vi sender live d. 5. april 2022 kl. 14.00, hvor vi sætter den digitale dagsorden med vores digitale eksperter. Vi får også besøg af Alfons’ Vinbar og cykelbiksen Rapha, der får muligheden for at stille de spørgsmål de går og bakser med til eksperterne. Vi snakker om hvordan man som virksomhed kan skabe en digital tilstedeværelse, der skaffer kunder og salg og drager fordel af de mange begivenheder og turister, der kommer til København i sommeren 2022.

Vi kommer til at dykke ned i geografisk segmenteret Facebook-annoncering, den perfekte landingsside og grafisk markedsføring ved hjælp af værktøjet Canva.

Vi har en ekstra gave til dig: Efter livestreamet får du adgang til 3 hands-on videoer, der viser dig hvordan du segmenterer dine annoncer geografisk, opretter banner eller flyers i Canva og ikke mindst, hvordan du laver en god landingsside til din virksomhed. Alt sammen gratis! Så sørg for at tilmelde dig, så du får adgang til de mange indsigter og konkrete værktøjer til din virksomhed!

Introduktion

Et livestream udover det sædvanlige med værktøjer der skaber digital tilstedeværelse

København er værtsby for Tour de Frances Grand Départ. Turen går gennem store dele af København, hvor verdens øjne ser med. Følg med i dette livestream, hvor du kan få en forståelse for, hvordan du som virksomhed på en simpel måde kan gøre klar til tilstrømningen af turister i sommeren 2022.

I vores livestream får vi besøg af to virksomheder, der søger vejledning til deres digitale univers. Se med når de får rådgivning af vores digitale eksperter inden for emner som geografisk segmenteret Facebook-annoncering, landingpage samt retargeting/mersalg via programmet Canva.

I livestreamet viser vi dig hvilke muligheder du og din virksomhed har, når det kommer til at markedsføre sig i forbindelse med store begivenheder og de mange sommer-turister. Forstå hvordan du på en enkel måde kan ramme bredere og få mere salg. 

Det kan du blive klogere på i dagens livestream: 

  • Hvilke muligheder din virksomhed har for at brande sig i forbindelse med store begivenheder
  • Du kan få inspiration til at promovere dig selv til Tour de France og andre store begivenheder
  • Hvordan din virksomhed skaber mersalg og retargeting af de mange turister, der kommer til København

Deltagere

Kim Sivert fra Rahpa og Amalie Kaae fra Alfons Vinbar

Mød to virksomheder der begge ønsker en ekstra digital bevidsthed og tilstedeværelse i månederne op til Tour de France. Cykeltøjsbutikken Rapha og Alfons' Vinbar vil begge skabe en ekstra markedsføringsindsats og sikre maksimal fordel, når en af alle tiders største begivenheder rammer dansk jord. Vi diskuterer potentielle digitale strategier, og giver de to virksomheder rådgivning fra håndplukket digitale eksperter.

Stefanie Rathschau, Paid Socials, Asento

En af vores eksperter, der gæster studiet, er ekspert i annonceringer på Facebook og Instagram. Stefanie kommer fra marketingbureauet Asento og deler ud af sin viden, så du kan skabe den optimale annoncering, der skaffer kunderne lige derhen, hvor du vil.

Sarah Pedersen, Grafisk markedsføring, Vissuel

Få de basale færdigheder i programmet Canva så du kan skabe grafisk markedsføring, der komplimenterer din visuelle identitet og leverer budskabet på effektiv vis. Canva er oplagt, når du eksempelvis har opsat dine annoncer på de sociale medier, og du skal have skabt ekstra larm. 

Louise M. Ø. Nielsen, stifter, GenieWords

Forstå koblingen mellem dine annoncer og den landingsside du leder dine kunder ind til. Louise fra GenieWords deler ud af tips, tricks og overvejelser til den perfekte landingsside, der kommunikerer lige den Call to Action, du vil have!

Adresse

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.