Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Store succeshistorier fra små virksomheder

Onsdag d. 24. kl. 10:00-11:00

Få succes med rådene fra to inspirerende virksomheder  

Har du tænkt på at skabe virtuelle smagninger til din spiritus-shop eller et tv-køkken til din restaurant? 
Hør i dette livestream fra Vault of Spirits og Feed Bistro, der deler ud af deres bedste erfaringer, og hvordan de har formået at styrke deres position i det online marked gennem det seneste år.

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Bliv inspireret: Video skaber et alternativt butiksvindue

Gå ikke glip af guldkornene fra disse to seje, nyskabende virksomheder. 

De online muligheder kender ingen grænser, når man gebærder sig ad nye veje. I dette livestream zoomer vi ind på to unikke virksomheder, der hver især har vist stor kreativ udfoldelse og opnået stor succes, selv i en uforudsigelig tilværelse.

Benedikte L. Christensen er partner i Vault of Spirits, som selv gennem det seneste år har været inviteret ind i den danske befolknings stuer med online spiritussmagninger.
Jacob Jørgsholm er ejer af restauranten Feed Bistro, som har skabt et tv-køkken format.

Begge har formået at kaste de vilkår, de har fået serveret gennem det seneste år, op i luften og skabe noget helt nyt af dem. Hør deres konkrete måder at gøre tingene på, hvad de planlægger for fremtiden og hvordan det kan hjælpe din forretning. Du bliver med garanti inspireret og får input til, hvad din forretning kan bygge videre på.  

Livestreamet varer 45 minutter og du har mulighed for at stille spørgsmål til de to seje virksomheder efterfølgende.  

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


28185
kursister

15
byer

385
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her