TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Skab vækst og værdi med LinkedIn-annoncering

Tirsdag d. 14. juni kl. 14.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

LinkedIn-annoncering fra førende eksperter!

Tirsdag d. 14/6 kl. 14.00 får vi besøg af Nordens førende ekspert inden for LinkedIn-annoncering, Daniel Tonsen. Han er grundlæggeren af Elite Advertising, som er en af verdens første bureauer med certificering inden for LinkedIn-annoncering.

Daniel har et godt greb om de forskellige værktøjer og viden indenfor datadrevet tilgang på LinkedIn. Han giver dig et indblik i hvordan LinkedIn-annoncering kan hjælpe dig, med at skalere din forretning og målrette din kommunikation mod interessenter, som er relevante for din forretning.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

LinkedIn-annoncering er præcis!

Ved at annoncere på LinkedIn kan du få en unikt indsigt i hvilke virksomheder, jobtitler og navne der klikker på dine annoncer. Derudover har LinkedIn også en større koncentration af ledere, ejere og beslutningstagere end alle andre platforme, som du kan få gavn af ved din annoncering. 

Til dette livestream bliver du klogere på: 

  • Hvordan du målretter din annoncering ned til specifikke personer.
  • Hvordan du laver de indledende strategier til din annoncering.
  • Hvordan du skalerer din virksomhed gennem LinkedIn-annoncering.

Hvis du ikke benytter dig af LinkedIn-annoncering, så deltag i dette livestream og bliv klogere på om det er noget din virksomhed kan gøre brug af. Det kan meget vel være startskuddet til en vækstrejse!

Daniel Tonsen, Founder, Elite Advertising

Daniel Tonsen er en erfaren oplægsholder, og har været keynote speaker ved store internationale konferencer. Han er grundlægger af Elite Advertising som er et af verdens første certificeret bureauer indenfor LinkedIn-annoncering. Daniel er en kilde af viden, du ikke vil gå glip af!

IVÆKST arrangementer siden 2010


26877
kursister

16
byer

355
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her