Loading...

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Skab vækst og værdi med LinkedIn-annoncering

Tirsdag d. 14. juni kl. 14.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

LinkedIn-annoncering fra førende eksperter!

Tirsdag d. 14/6 kl. 14.00 får vi besøg af Nordens førende ekspert inden for LinkedIn-annoncering, Daniel Tonsen. Han er grundlæggeren af Elite Advertising, som er en af verdens første bureauer med certificering inden for LinkedIn-annoncering.

Daniel har et godt greb om de forskellige værktøjer og viden indenfor datadrevet tilgang på LinkedIn. Han giver dig et indblik i hvordan LinkedIn-annoncering kan hjælpe dig, med at skalere din forretning og målrette din kommunikation mod interessenter, som er relevante for din forretning.

Introduktion

LinkedIn-annoncering er præcis!

Ved at annoncere på LinkedIn kan du få en unikt indsigt i hvilke virksomheder, jobtitler og navne der klikker på dine annoncer. Derudover har LinkedIn også en større koncentration af ledere, ejere og beslutningstagere end alle andre platforme, som du kan få gavn af ved din annoncering. 

Til dette livestream bliver du klogere på: 

  • Hvordan du målretter din annoncering ned til specifikke personer.
  • Hvordan du laver de indledende strategier til din annoncering.
  • Hvordan du skalerer din virksomhed gennem LinkedIn-annoncering.

Hvis du ikke benytter dig af LinkedIn-annoncering, så deltag i dette livestream og bliv klogere på om det er noget din virksomhed kan gøre brug af. Det kan meget vel være startskuddet til en vækstrejse!

Deltagere

Daniel Tonsen, Founder, Elite Advertising

Daniel Tonsen er en erfaren oplægsholder, og har været keynote speaker ved store internationale konferencer. Han er grundlægger af Elite Advertising som er et af verdens første certificeret bureauer indenfor LinkedIn-annoncering. Daniel er en kilde af viden, du ikke vil gå glip af!

Adresse

I ET STOLT SAMARBEJDE MED