Skab mentalt overskud i krisetider
Loading...

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Skab mentalt overskud i krisetider

Mandag d. 31. oktober kl. 11.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Få mentale redskaber til at se lysere på tilværelsen som erhvervsdrivende

Coronakrisen, forsyningskrisen og nu energikrisen. Selv den mest optimistiske må medgive, at vilkårene for erhvervsdrivende kan være udfordrende i disse tider. 

Har du udsigt til nogle trænge måneder, hvor regningerne tårner sig op, og løsningerne ikke er lige til? Måske sidder du endda og føler dig lidt magtesløs? Det vil vi gerne hjælpe dig med at håndtere.

I denne livestream italesætter vi de mentale udfordringer, du som selvstændig kan sidde med som følge af de usikre tider. Vi har inviteret erhvervs- og mentalcoach Henriette Plejdrup i studiet. Hun giver dig konkrete værktøjer, du kan bruge til at at skabe mentalt overskud i hverdagen. Hvad end tankemylderet bliver for meget, eller du tager problemerne med hjem i privaten, har Henriette en teknik, der kan hjælpe dig. Du kan både bruge teknikkerne selv, og til at tale med dine medarbejdere om de udfordringer, din virksomhed ser ind i.

Introduktion

Lær, hvordan du arbejder med dig selv og dine medarbejderes arbejdsglæde

I denne livestream bliver du præsenteret for bestemte måder at tænke på samt en række teknikker du kan benytte i din dagligdag som erhvervsdrivende. Hvis du sidder med bekymringer om din virksomhed og godt kunne tænke dig at lære, hvordan du tackler dem, så se med!

Henriette deler ud af de erfaringer, hun har tilegnet sig gennem en årelang karriere. Du vil blandt andet blive præsenteret for følgende:

  • Måder at tænke på så du bevare overskuddet
  • Teknikker du kan bruge, når problemerne tårner sig op
  • Hvordan du taler med dine medarbejdere om de usikre tider
  • Hvordan du slipper for at tage bekymringerne med hjem

Deltagere

Henriette Plejdrup, Coach, Plejdrup + Co.

Henriette har en uddannelse som NLP psykoterapeut og Master Coach og arbejder som erhvervscoach og personlig coach. Henriettes typiske arbejdsområder består af  eksempelvis stresshåndtering, ledelsescoaching, samarbejdsvanskeligheder, krisehåndtering, salgscoaching mv.

Adresse

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.