TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Skab mentalt overskud i krisetider

Mandag d. 31. oktober kl. 11.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Få mentale redskaber til at se lysere på tilværelsen som erhvervsdrivende

Coronakrisen, forsyningskrisen og nu energikrisen. Selv den mest optimistiske må medgive, at vilkårene for erhvervsdrivende kan være udfordrende i disse tider. 

Har du udsigt til nogle trænge måneder, hvor regningerne tårner sig op, og løsningerne ikke er lige til? Måske sidder du endda og føler dig lidt magtesløs? Det vil vi gerne hjælpe dig med at håndtere.

I denne livestream italesætter vi de mentale udfordringer, du som selvstændig kan sidde med som følge af de usikre tider. Vi har inviteret erhvervs- og mentalcoach Henriette Plejdrup i studiet. Hun giver dig konkrete værktøjer, du kan bruge til at at skabe mentalt overskud i hverdagen. Hvad end tankemylderet bliver for meget, eller du tager problemerne med hjem i privaten, har Henriette en teknik, der kan hjælpe dig. Du kan både bruge teknikkerne selv, og til at tale med dine medarbejdere om de udfordringer, din virksomhed ser ind i.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Lær, hvordan du arbejder med dig selv og dine medarbejderes arbejdsglæde

I denne livestream bliver du præsenteret for bestemte måder at tænke på samt en række teknikker du kan benytte i din dagligdag som erhvervsdrivende. Hvis du sidder med bekymringer om din virksomhed og godt kunne tænke dig at lære, hvordan du tackler dem, så se med!

Henriette deler ud af de erfaringer, hun har tilegnet sig gennem en årelang karriere. Du vil blandt andet blive præsenteret for følgende:

  • Måder at tænke på så du bevare overskuddet
  • Teknikker du kan bruge, når problemerne tårner sig op
  • Hvordan du taler med dine medarbejdere om de usikre tider
  • Hvordan du slipper for at tage bekymringerne med hjem

Henriette Plejdrup, Coach, Plejdrup + Co.

Henriette har en uddannelse som NLP psykoterapeut og Master Coach og arbejder som erhvervscoach og personlig coach. Henriettes typiske arbejdsområder består af  eksempelvis stresshåndtering, ledelsescoaching, samarbejdsvanskeligheder, krisehåndtering, salgscoaching mv.

IVÆKST arrangementer siden 2010


26800
kursister

16
byer

353
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her