TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Skab fleksiblitet for dine kunder med abonnementsløsninger!

Fredag d. 2. september kl. 11.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Udvid din forretning med abonnementsløsninger!

Har du et produkt eller en service, hvor kunden betaler et engangsbeløb, og krydser du fingrer for at kunden vender tilbage igen? Så kunne det måske være en idé at tilbyde en abonnementsordning, så du derigennem har større chance for at fastholde kunderne.

Netop abonnementsløsninger, dykker vi ned i til dette livestream fredag d. 2/9 kl. 11.00. Så tilmeld dig allerede nu - det er ganske gratis!

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Abonnementsløsninger virker til stort set alle virksomheder!

I 2022 handler alt om fleksibilitet og have kundens behov for øje. Ikke blot når det kommer til selve ydelsen, men også hvordan kunden kan betale. Derfor er abonnementsløsninger mere og mere udbredte - og der er ingen grænser for hvilken type af forretning, der kan implementere abonnementsløsninger til deres kunder.

Mark Eskelund Pedersen fra Quickpay, kommer og fortæller hvordan abonnementsløsninger kan hjælpe på kundetilfredsheden, og øge indtægten på længere sigt. Til dette livestream vil du blandt andet blive klogere på:

  • Prissætning
  • Abonnementstyper 
  • Den rigtige abonnementslængde

Mark Eskelund Pedersen, Business Owner, Quickpay

Mark arbejder hos Quickpay som månedligt håndterer over 4 millioner betalinger fra deres 30.000 kunder. Hos Quickpay har de et indgående kendskab til hvordan man optimerer og strømliner købsprocessen, når det kommer til abonnementsbetaling. Og den viden vil Mark dele ud af til dette livestream!

IVÆKST arrangementer siden 2010


26800
kursister

16
byer

353
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her