Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
Livestream
Livestream:
Fredag d. 2 september 2022
kl. 11.00-11.30
TILMELD NU

Skab fleksiblitet for dine kunder med abonnementsløsninger!

Fredag d. 2. september kl. 11.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Udvid din forretning med abonnementsløsninger!

Har du et produkt eller en service, hvor kunden betaler et engangsbeløb, og krydser du fingrer for at kunden vender tilbage igen? Så kunne det måske være en idé at tilbyde en abonnementsordning, så du derigennem har større chance for at fastholde kunderne.

Netop abonnementsløsninger, dykker vi ned i til dette livestream fredag d. 2/9 kl. 11.00. Så tilmeld dig allerede nu - det er ganske gratis!

  • Introduktion
  • Deltagere

Abonnementsløsninger virker til stort set alle virksomheder!

I 2022 handler alt om fleksibilitet og have kundens behov for øje. Ikke blot når det kommer til selve ydelsen, men også hvordan kunden kan betale. Derfor er abonnementsløsninger mere og mere udbredte - og der er ingen grænser for hvilken type af forretning, der kan implementere abonnementsløsninger til deres kunder.

Mark Eskelund Pedersen fra Quickpay, kommer og fortæller hvordan abonnementsløsninger kan hjælpe på kundetilfredsheden, og øge indtægten på længere sigt. Til dette livestream vil du blandt andet blive klogere på:

  • Prissætning
  • Abonnementstyper 
  • Den rigtige abonnementslængde

Mark Eskelund Pedersen, Business Owner, Quickpay

Mark arbejder hos Quickpay som månedligt håndterer over 4 millioner betalinger fra deres 30.000 kunder. Hos Quickpay har de et indgående kendskab til hvordan man optimerer og strømliner købsprocessen, når det kommer til abonnementsbetaling. Og den viden vil Mark dele ud af til dette livestream!

IVÆKST arrangementer siden 2010


28185
kursister

15
byer

385
arrangementer

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her