Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Sæt skub i din eksport

Tirsdag d. 8. december kl. 10:00-10:20

20 minutters eksperthjælp til din eksport

Drømmer du også om at slå igennem internationalt og skaffe kunder i hele verden?

Anders Berggren fra byACRE deler ud af sine erfaringer med eksport, når vi sender dette livestream.

Vi gennemgår blandt andet: 

  • Sådan når du ud til jeres internationale kunder
  • Sådan udvælger du jeres markeder
  • Hvad er afgørende for jeres eksport
  • Hemmeligheden bag byACREs succes internationalt

Vi skal også høre om rejsen fra lokal til international og hvorfor det netop blev rollatorer, der skulle erobre verden. 

 

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

20 minutter der sætter skub i din eksport

Da vi gik ind i januar havde det danske firma byACRE aldrig solgt en rolator i USA. Det ændrede sig hurtigt, da de fik en digital koordinator, som hjalp dem med at komme ind på det svære marked. 10 måneder senere modtager de fanbreve fra hele verden, og vokser hurtigere, end de nogensinde havde drømt om. 

Vi får besøg af direktøren Anders Berggren, som fortæller, hvordan de fik hul igennem til verdensmarkedet og høje vækstrater.

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


30092
kursister

25
byer

464
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her