Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Sådan skriver du supersælgende nyhedsbreve

Mandag d. 14. juni kl. 13:00

Gode nyhedbreve giver værdi for både modtageren og din virksomhed

Derfor stiller dette livestream skarpt på det indhold, der sælger dine produkter eller services bedst. Få en live gennemgang af de mest håndgribelige tips og tricks, som du selv kan bruge til at generere salg gennem dine nyhedsbreve.

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Design dit nyhedsbrev, så det lægger op til salg

Nyhedsbreve er en af de mest direkte måder, du kan skabe personlig kommunikation til din målgruppe online. 

Der er derfor meget at hente ved at sikre et kvalitetsrigt nyhedsbrev, opstillet på den bedste måde.

Se med i dette livestream og bliv klogere på:

  • Emnelinjer, der sikrer åbninger
  • Indhold, der danner ramme for salg
  • Hvordan du skriver et letlæseligt nyhedsbrev 
  • Protips til formatering og valg af emojis

Livestreamet sendes på YouTube og du kan stille spørgsmål til eksperten direkte i kommentarfeltet.

Sophie Dalgaard

Sophie Dalgaard er Digital Copywriter og mester i nyhedsbreve hos e-mail bureauet Ackermann.

Sophie har en baggrund som journalist og tryller dagligt med tekster til større og mindre kunders nyhedsbreve, så de sikres den bedste modtagelse. Derudover er Sophies pen skarp til at sætte fokus på letlæselighed, og hun giver i dag sine bedste tips til at sikre, at dit budskab bliver letspiseligt for dine modtagere. 

IVÆKST arrangementer siden 2010


28682
kursister

17
byer

396
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her