Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Sådan bygger du en succesfuld virksomhed - talkshow med to iværksætter-stjerner

Fredag d. 26. november 2021

Talkshow med iværksættere med raketfart

Vi dykker ned i hvilke udfordringer og muligheder der findes som erhvervsdrivende og iværksætter med iværksætterne Mathilde Jakobsen fra Fresh.land og Niklas Hedegaard fra Magic5.

Vi tager en snak om hvordan de tackler investeringsmøderne og sikrer de rette midler til at skabe den vækst de ønsker. Derudover taler vi om hvordan man skaber en virksomhedskultur blandt sine medarbejdere der skaber en vedvarende virksomhed der ikke brænder ud.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Talkshow med vaskeægte iværksætter-stjerner 

Vi sætter os ned med Mathilde Jakobsen fra Fresh.land og Niklas Hedegaard fra Magic5 til en snak om muligheder og udfordringer som erhvervsdrivende, og hvordan man skaber vedvarende succes i sin virksomhed.

I talkshowet kan du høre om: 

  • Vilde fortællinger fra iværksætternes egen mund
  • Hvad der driver værket og hvordan de bevarer motivationen
  • Hvordan livet som iværksætter startede og hvilke råd de ønskede de havde fået fra start

Sæt dig til rette og få historier, indsigter og stof til eftertanke for dig der driver virksomhed og stræber efter at skaber en succesfuld virksomhed i 2022!

Mathilde Jakobsen 

Mathilde Jakobsen er founder fra Fresh.land. Det er en virksomhed der sørger for at overskydende frugt og grønt ikke går til spilde, og bliver sendt ud til kunder der gerne vil bidrage til en mere bæredygtig madkultur.

Nicklas Hedegaard

Nicklas er tidligere professionel svømmer og medstifter af Magic5. En virksomhed der laver custom-fitted svømmebriller ved hjælp af en banebrydende teknologi. En teknologi der sikrede Nicklas og resten af Magic5 1 million dollars i investering i den amerikanske udgave af Løvens Hule kaldet Dragon's Den.  

IVÆKST arrangementer siden 2010


27975
kursister

16
byer

377
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her