Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Sådan bygger du en succesfuld virksomhed - nå dine mål med strategisk kommunikation

Mandag d. 29. november 2021 kl. 13:00 på YouTube!

Vær’ strategisk med din kommunikation - og nå dine mål

Sæt skub i væksten, øg kendskabet eller få gang i salget med konkrete kommunikationsværktøjer. Med få greb kan dit brand opnå en sammenhængende identitet, der skaber resultater – og derved adskiller jer fra konkurrenterne.

På webinaret får du en hurtig indflyvning til, hvordan du kan arbejde strategisk med din kommunikation og markedsføring. Desuden får du tips til, hvordan du med lidt planlægning og et par gode huskeregler skaber kontinuitet og konsekvens i din markedsføring.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Fra overordnet plan til eksekvering 

Maria Damtoft Kjærgaard og Lea Legaard er stiftere af ratio.studio. Et kommunikationsbureau der gennem strategisk kommunikation hjælper brands med at skabe en engagerende og autentisk identitet som skiller sig ud.

 

Bliv klogere på følgende emner: 

  • Hvordan du adskiller dig fra dine konkurrenter
  • Indflyvning til strategisk kommunikation  
  • Få konkrete værktøjer til at opnå dine mål med kommunikation

Spids ørerne og blyanten og vær klar til at tage din markedsføring til det næste niveau. 

Maria Damtoft Kjærgaard & Lea Legaard 

Maria og Lea er begge stiftere af kommunikationsbureauet ratio.studio. Her hjælper de virksomheder med at skabe en helheldsoplevelse for deres kunder. De løser alle opgaver fra kommunikationsstrategi til grafisk design, sociale medier, kampagner, presse, hjemmesider og branding.

IVÆKST arrangementer siden 2010


27974
kursister

16
byer

377
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her