Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Sådan bygger du en succesfuld virksomhed - Kom ud over den bæredygtige rampe

Torsdag d. 2. december 2021 kl. 13.00 på YouTube

Kom ud over den bæredygtige rampe med Katrine fra Copenhagen Cartel

Som virksomhedsejer i 2022 er bæredygtighed umuligt at undgå. Det handler om at være gennemsigtig i sin forsyningskæde, kommunikere sine bæredygtighedsprincipper og samtidig undgå at det hele virker overfladiske. Katrine Larsen fra Copenhagen Cartel har implementeret bæredygtighed i alle kroge af hendes forretning - og hun deler ud af sin erfaring i denne livestream!

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Implementer bæredygtighed i din forretning 

Katrine og Copenhagen Cartel udvikler badetøj og træningstøj lavet ud af genanvendeligt plastik, og bæredygtighed gennemsyrer hele forretningen. Det gælder ikke kun produkterne, men også deres arbejdskultur og deres kommunikation. Vi dykker ned i hvordan man som virksomhed kan kommunikere sin bæredygtighed og stå ved den, uden det virker overfladisk.

I denne livestream kommer Katrine ind på følgende: 

  • Hendes egen virksomhed og hvordan de arbejder bæredygtigt
  • Bæredygtig kommunikation 101
  • Hvordan man starter sin bæredygtige rejse

 

Katrine Larsen 

Katrine Larsen er founder af Copenhagen Cartel. Hun har medvirket i Løvens Hule og sikrede sig derigennem en investering fra Løven Christian Arstedt. Hun arbejder dedikeret med sit purpose, og har opbygget en forretning der bærer på bæredygtige principper hun ikke går på kompromis med.

IVÆKST arrangementer siden 2010


27974
kursister

16
byer

377
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her