TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Sådan bygger du en succesfuld virksomhed - kom igang med crowdfunding

Onsdag d. 8. december 2021 kl. 15:30 på YouTube!

Gå andre veje i jagten på finansiering!

Går du og kæmper med investering til virksomheden og er ikke helt klar til at tage en investor med ombord? Så overvej at gå crowdfunding-vejen og få finansiel hjælp fra almindelige mennesker og dem der rent faktisk ender med at bruge dit produkt eller service. Det er ofte en overset måde at skaffe kapital, men kan give en vitaminindsprøjtning hvis det er eksekveret korrekt.

Til dette livestream får vi besøg af crowdfunding-ekspert Louise Bech Junge fra Crowdnerds. Hun giver en basal indførsel i hvad crowdfunding kan gøre for din forretning, hvor man skal søge henne og hvordan man kommer igang.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Crowdfunding for begyndere 

Dagens ekspert Louise Bech Junge fra Crowdnerds guider dig igennem de indledende skridt du skal tage for at komme igang med crowdfunding. Derudover kommer Louise også ind på hvor du kan søge henne og hvad crowdfunding kan tilbyde som traditionel finansiering ikke kan i samme grad

Du bliver introduceret for følgende:

  • De første steps i din drowdfunding-rejse
  • Få kortlagt mulighederne inden for crowdfunding
  • Fordele ved at vælge crowdfunding

Louise Bech Junge, stifter af CrowdNerds

Louise er stifter af rådgivningsvirksomheden CrowdNerds. Her arbejder hun og resten af hendes hold med at udbrede kendskabet til crowdfunding for virksomheder, og drømmer om at udnytte det uforløste potenitale der ligger i det.

IVÆKST arrangementer siden 2010


26877
kursister

16
byer

355
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her