TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Sådan bygger du en succesfuld virksomhed - Fremtidens forretning

Tirsdag d. 14. december 2021 kl. 11:00 på YouTube!

Har du styr på fremtidens forbrugsvaner?

Vi lever i en foranderlig verden, hvor mundbind, hjemmearbejde og truende lockdowns lurer lige om hjørnet. Hvad betyder det for dig som virksomhedsejer og hvordan kan du drage fordel at fremtidens kundebehov?

Årets sidste livestream ser frem mod 2022, og på hvordan virksomhederne skal se ud, for at drage fordel af den måde vi tænker forbrug og service på. Du får konkrete værktøjer og fremtidige tendenser fra vores ekspert, så du ikke ser udelukkende ser pandemien som tabt fortjeneste, men kan forstå at udnytte omstillingen til din fordel!

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Mulighederne står i kø i 2022! 

Vi får besøg af en virksomhedsrådgiver der forstår sig på tendenser og ved hvordan man udnytter dem. Der skal ikke herske nogen tvivl om at pandemien har sat sine spor, men når vi kommer ud på den anden side, handler det om at være klar. Det hjælper vi dig med på dette livestream!

Du bliver introduceret for følgende:

  • Tendenser for virksomheder i 2022
  • Værktøjer til hvordan du kan udnytte mulighederne
  • Skærp din digitale kommunikation og nu dine fremtidige kunder

Astrid Haug, stifter af Astrid Haug Bureau 

Digital strateg og rådgiver Astrid lægger vejen forbi til en snak om hvad vi ser ind i af tendenser i 2022. Hun har over 15 års erfaring med at rådgive virksomheder, så de kan udnytte deres omgivelser og udleve deres potentiale.

IVÆKST arrangementer siden 2010


26877
kursister

16
byer

355
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her