Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Sådan bliver du en bæredygtig iværksætter

Torsdag d. 30. september kl. 10:00-10:30

Hvordan ser fremtidens iværksættere ud? 

De er grønne. Så enkelt er svaret næsten, når ovenstående spørgsmål melder sig.

Vil du være iværksætter, er du det allerede, eller har du en mindre virksomhed? Så er dette livestream for dig, hvis du ønsker at styrke din grønne profil og bæredygtige strategi.

Roundtable af inspirerende talere
Mød Lasse Alfastsen, som er medstifter af Sustainable Change Makers og ejer af Bæredygtig Kommunikation

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Din vej til bæredygtig business 

Er du iværksætter, har en mindre virksomhed, eller går du med et ønske om at komme i gang? Vi stiller i dette livestream skarpt på grøn strategi, og hvordan fremtidens iværksættere kan ændre verden ved at være bæredygtige.

Vi bruger flere ressourcer end kloden kan levere, og derfor er det vigtigere end nogensinde at regne grønne hensyn og profil ind i din forretning. 

Hvordan ser fremtidens iværksættere ud? 

De har bæredygtighed og grønne agendaer tæt på hjertet. Grøn omstilling er på alles læber, og derfor har vi samlet et roundtable af hovedpersoner i grønt iværksætteri. 

Få i livestreamet svar på:

  • Hvordan du som lille virksomhed kan være grøn og tjene penge samtidig
  • Hvilken bæredygtighedsstrategi du skal lægge for din virksomhed
  • Grønne praktiske tips og værktøjer du kan bruge i hverdagen

Mød Lasse Alfastsen, som er medstifter af Sustainable Change Makers. Han deler en guldgrube af viden og gode indsigter, som kan gøre din virksomhed grønnere, mens du fortsat fokuserer på det, du er bedst til.

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


27943
kursister

16
byer

376
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her