Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Sådan arbejder du aktivt med virksomhedens KPI'er

Mandag d. 14. februar kl. 13.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-Kanal!

Har du styr på dine KPI'er?

Skab resultater og motiverede medarbejdere, der forstår, hvad der forventes, og hvordan I sammen når i mål med alle opgaver.

Key Performance Indicators, i daglig tale kaldt KPI'er, er et afgørende værktøj til at måle og effektivisere arbejdsgangene og sikre samhørighed og klarhed om arbejdsopgaverne på ens arbejdsplads. Vi får besøg af en Jacob Steendahl Nielsen fra HowBiz, som er ekspert inden for KPI'er og strategier. Han vil give en indførsel i, hvordan du arbejder målrettet - til gode for både virksomheden og den enkelte medarbejder.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Strategier og KPI'er både rimer og er effektive!

Hør hvordan Jacob Steendahl Nielsen fortæller om hvordan KPI’er hjælper din virksomhed med at lægge en strategi, der giver mening. Det handler om at få medarbejdere og andre interessenter til at forstå mål og visioner samt vejen derhen. 

Det kan du blive meget klogere på i dagens livestream, hvor vi tager dig i hånden og guider dig til:

  • Hvilke værktøjer du skal bruge
  • Hvordan du implementerer dem
  • Hvordan du bruger dem i et strategisk øjemed!

Jacob Steendahl Nielsen, Stifter af HowBiz

Jacob har igennem sit virke som indehaver af Howbiz Management Consulting arbejdet tæt sammen med mange danske private virksomheder og offentlige organisationer og bidraget til deres udvikling. Det omhandler blandt andet virksomheder som VELUX, B&O, Alfa Laval, Sauer-Danfoss, SuperGros, Dolle, Spar Nord, Skanderborg Kommune, Forsvaret, Aalborg Universitet, Aarhus Kommune mf.

IVÆKST arrangementer siden 2010


27976
kursister

16
byer

377
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her