Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Optimer din forretning med digital lagerstyring!

tirsdag d. 10. maj kl. 14.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Digitaliser dit lager og vær på forkant med dit vareflow!

Har du en webshop, hvor der er stor udskiftning i sortimentet? Eller varerne går som varmt brød, og du har svært ved at følge med på varebestillingen? Eller vil du bare gerne have 100% overblik over dit lager?

Så skal du se med tirsdag d. 10/5, hvor vi får besøg af Rackbeat og deres co-founder Christian Mark Christiansen til en snak om digital lageroptimering. Du vil blive klogere på hvilke funktioner og løsninger, der kan hjælpe dig med hele tiden at holde din virksomheds lagerbeholdning up to date.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Sådan opnår du færre fejl, øget effektivitet og bedre processer med Rackbeat

Til dette livestream vil du lære fordelene ved at digitalisere dit lager, og hvad det vil sige at sætte varen i centrum, uagtet, om det handler om salg, indkøb eller ordrebestillinger. 

Vi kommer ind på, hvordan du begynder din optimeringsrejse med et skræddersyet lager til din virksomhed, og hvordan du kan integrere dig lagersystem med din webshop. Bliv klogere på:

  • Hvordan du kontrollerer dit lager løbende
  • Hvordan du organiserer dit digitale lager
  • Hvordan du optimerer dit lager via data

Tilmeld dig og begynd din rejse mod et tip top lager!

Christian Mark Christiansen, COO og Co-founder, Rackbeat

Christian er medstifter af Rackbeat og arbejder til dagligt med at få virksomheders varelager optimeret gennem digitale løsninger. Christian har en stor viden inden for det såkaldte “Software-as-a-Service”, hvor han udvikler software, der kan hjælpe kunder med at nå deres mål.

IVÆKST arrangementer siden 2010


27976
kursister

16
byer

377
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her