Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Opsæt en chatbot uden kodning

Torsdag d. 24. juni kl. 10:00

Få flere kunder i forretningen og skær samtidig tidsforbrug på kundeservice fra 

Chatbots gør din virksomhed lettilgængelig og sikrer, at dine kunder altid har kort svartid. Automatisér din kundeservice, så du - selv, når du er på ferie - ved, at dine kunder er i trygge hænder. 

Lær i dette livestream at opsætte din egen, personlige chatbot.

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Sæt din kundeservice på autopilot

Chatbots er den bedste vej til at sikre personlig kundeservice uden at skulle bruge for mange ressourcer på det. Hele 35 % af tidsforbruget på kundeservice kan du skære fra med hjælp fra en chatbot.

Lær i dette livestream, hvordan du selv opsætter en chatbot, der kan vejlede og rådgive dine kunder eller vise dem det rette sted hen. 

Efter livestreamet ved du: 

  • Hvilke programmer du skal bruge til at opsætte en chatbot
  • De konkrete trin til oprettelse - en procedure, du selv kan udføre
  • Når chatbotten er oprettet: Hvordan tiltrækker du (flere) kunder? 

Tilmeld dig og se med live via YouTube. Efter oplægget på 50 minutter har du mulighed for at få direkte svar på dine egne spørgsmål via kommentarfeltet. 

IVÆKST arrangementer siden 2010


28682
kursister

17
byer

396
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her