Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Netværk: Dit springbræt til forretningsudvikling

Onsdag d. 27. januar kl. 10:00

Dit netværk er dit bedste kort

Plej dit netværk på online platforme; brug dem til at udvide dit netværk og sørg for, at dine relationer styrkes jævnligt. Få her de bedste råd til, hvordan du skaber netværk og dernæst, hvordan du bruger det.

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Få de bedste råd til at pleje og booste dit forretningsnetværk
- også i tider, hvor man ikke kan mødes fysisk

Mon ikke alle én gang har hørt frasen “netværk er alt”, men hvordan får man det meste ud af sit netværk og skaber nye forbindelser? I dette livestream taler vi om opbygning af netværk, og hvordan du kan bruge dit netværk på den bedst mulige måde.

I dette livestream kan du blive klogere på, hvordan du skaber samme dynamik i dine online netværksmuligheder, som du har haft tilgængelige i de analoge/fysiske.

Bliv blandt andet klogere på: 

  • Værktøjer og platforme til at udvide din forretningsomgangskreds 
  • Opskriften på den pitch, som får netværk til at vise interesse for dig
  • Eksisterende kunders netværk – analog og digitalt
  • Hvordan bruger du automation til at udbygge dit netværk
  • Hvordan brænder du igennem på kundens banehalvdel, når du er online

Søren Lindhardt er oplægsholder på dette livestream og han gennemgår ovenstående og meget mere, samt sætter det i perspektiv med en praktisk case på dagen. 

Søren Glavind Lindhardt er foredragsholder indenfor kundepsykologi og salg og har investeret i virksomheder som hovedaktionær og mindretalsaktionær. Heriblandt Lindhardt A/S som underviser i kundepsykologi og salg, Onmondo A/S som er et digitalt forretningsbureau, som rådgiver og støtter iværksættere, små og større virksomheder, så de styrkes i deres digitale salgsindsats og når nye højder.

Med mere end 36 års erfaring i undervisningsfeltet er Søren specialist i kommunikation mellem forretningsforbindelser og besidder unik viden om, hvordan du selv agerer god energi i dit netværk og samtidig får mest muligt ud af det. 

IVÆKST arrangementer siden 2010


28185
kursister

15
byer

385
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her