Loading...

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Netværk: Dit springbræt til forretningsudvikling

Onsdag d. 27. januar kl. 10:00

Dit netværk er dit bedste kort

Plej dit netværk på online platforme; brug dem til at udvide dit netværk og sørg for, at dine relationer styrkes jævnligt. Få her de bedste råd til, hvordan du skaber netværk og dernæst, hvordan du bruger det.

Introduktion

Få de bedste råd til at pleje og booste dit forretningsnetværk
- også i tider, hvor man ikke kan mødes fysisk

Mon ikke alle én gang har hørt frasen “netværk er alt”, men hvordan får man det meste ud af sit netværk og skaber nye forbindelser? I dette livestream taler vi om opbygning af netværk, og hvordan du kan bruge dit netværk på den bedst mulige måde.

I dette livestream kan du blive klogere på, hvordan du skaber samme dynamik i dine online netværksmuligheder, som du har haft tilgængelige i de analoge/fysiske.

Bliv blandt andet klogere på: 

  • Værktøjer og platforme til at udvide din forretningsomgangskreds 
  • Opskriften på den pitch, som får netværk til at vise interesse for dig
  • Eksisterende kunders netværk – analog og digitalt
  • Hvordan bruger du automation til at udbygge dit netværk
  • Hvordan brænder du igennem på kundens banehalvdel, når du er online

Søren Lindhardt er oplægsholder på dette livestream og han gennemgår ovenstående og meget mere, samt sætter det i perspektiv med en praktisk case på dagen. 

Underviser

Søren Glavind Lindhardt er foredragsholder indenfor kundepsykologi og salg og har investeret i virksomheder som hovedaktionær og mindretalsaktionær. Heriblandt Lindhardt A/S som underviser i kundepsykologi og salg, Onmondo A/S som er et digitalt forretningsbureau, som rådgiver og støtter iværksættere, små og større virksomheder, så de styrkes i deres digitale salgsindsats og når nye højder.

Med mere end 36 års erfaring i undervisningsfeltet er Søren specialist i kommunikation mellem forretningsforbindelser og besidder unik viden om, hvordan du selv agerer god energi i dit netværk og samtidig får mest muligt ud af det. 

Adresse

I ET STOLT SAMARBEJDE MED