TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Motivér og fasthold dine medarbejdere

Fredag d. 21. januar 2022 kl. 14:00 på YouTube!

Værdsæt dine medarbejdere og se forretningen blomstre

Vil du gerne skabe en arbejdsplads der fastholder medarbejderne, giver plads til udvikling og prioriterer det enkelte menneske? Så skal du se med, når Head of Sustainability Management og co-founder af SustainX, Line Amtorp Poulsen, giver dig en gennemgang af, hvordan en arbejdsplads anno 2022 ser ud.

I en tid med regelmæssige nedlukninger, hjemmearbejde og generel usikkerhed er det vigtigere end nogensinde før at skabe de optimale rammer for dine medarbejdere. Uden dem og deres fremtidige engagement vil din virksomhed miste et skridt i kampen mod konkurrenterne.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Hjemmearbejde og nedlukninger skaber udfordringer - og muligheder! 

Med ansvaret for dine medarbejdere er det altafgørende, at du forstår deres motivation og drivkraft for at være ansat hos dig. Du bliver nødt til at skabe rammerne for personlig udvikling og et arbejdsliv, der harmonerer med privatlivet. Hjemmearbejde har skabt sine udfordringer, men det har også været en øjenåbner for bedre og mere fleksible måder at arbejde på.

Line Amtorp fra SustainX giver dig en gennemgang af, hvordan du skaber den bæredygtige medarbejder, der ikke søger nye græsgange efter kort tid. Til dette livestream vil du få en forståelse for:

  • Hvordan du skaber rammerne for medarbejderne
  • Hvordan du motiverer og fastholder dine medarbejdere
  • Hvordan arbejdspladsen anno 2022 ser ud på bagkant af en pandemi

Vi ses fredag d. 21/1 kl. 14.00 på Københavns Erhvervshus YouTube-kanal!

Line Amtorp Polsen, co-founder & Head of Sustainability Management hos SustainX 

Hos SustainX har Line ansvaret for at skabe en bæredygtig arbejdsplads. Det handler både om det mere traditionelle CO2-aftryk men i lige så høj grad, at medarbejderne kan lide at være på deres arbejdsplads og de trives - både fagligt og socialt.

IVÆKST arrangementer siden 2010


26800
kursister

16
byer

353
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her