Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:

KURSUS INFO

Kurset er afholdt.

De fleste kurser afholdes igen, så tilmeld nyhedsbrevet hvor de annonceres:


Se alle kurser

Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU

PARTNER TILBUD

GOOGLE ADS
Få 600 kr. første gang du bruger 200 kr i Google Ads. (gælder kun for nye Google Ads kunder)

Udfyld venligst nedenstående felter:

VÆLG

GOOGLE MY BUSINESS
Få flere kunder fra Google helt gratis!
Opdater dine oplysninger på 5 minutter
Vis kunderne, hvad du kan.

VÆLG

Få IVÆRKSÆTTEREN med et gratis medlemskab af Dansk Iværksætter Forening

VÆLG

Professionel Google Ads-annoncering med GenieWords
for 549 kr./md.

VÆLG

NYESTE KURSER

 :

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

MasterClass: Fra søgeoptimering til konvertering

Forstå dine kunders behov og få fremgang i din forretning

Ønsker du mere forretning gennem din hjemmeside eller webshop, skal du forstå dine kunder, fra de søger på Google, til de havner på din hjemmeside. På denne MasterClass får du værktøjer og redskaber, så du bedre forstår dine kunders behov og adfærd på nettet, så du kan gå hjem og målrette din SEO og hjemmeside til dine kunders behov. Søren Lindhardt viser dig faldgruber ved den tekniske SEO og flow på din hjemmeside, som kan have konsekvenser for din forretning.

 

Forstå dine kunders behov og få fremgang i din forretning

Analyser viser, at for hver 92 kroner en virksomhed bruger på at skabe trafik til deres hjemmeside, bruger de kun 1 krone på at konvertere trafikken. Hvad er konsekvensen ved
denne fordeling, for din forretning?

Succes Online har allieret sig med eksperten Søren Lindhardt fra Onmondo A/S. Han vil på to timer give dig ”how to” viden og tips til, hvordan du skaffer den rigtige trafik til din
hjemmeside eller webshop gennem SEO og hvad du bagefter skal gøre med dine besøgende. Du får viden om, hvad der skal til for, at kunderne finder dig på Google, og hvad
der er afgørende på din hjemmeside, for at dine potentielle kunder handler med dig.

Søren Lindhardt mener, at en søgeordsplan er det vigtigste redskab for en virksomhedsejer, på denne MasterClass hører du, hvorfor og hvordan du fremover skal arbejde med søgeord
for at fremme din forretning. På foredraget får du viden om, hvordan du bygger bro mellem trafik og konvertering på din hjemmeside eller webshop. Det betyder, at du lærer, hvordan du tiltrækker relevant trafik og skiller dig ud fra dine konkurrenter på Google, samt hvordan du fastholder nye kunder på din hjemmeside.

De tre vigtigste ting, du lærer på denne MasterClass:

  1. Forstå dine kunders behov og spar tid og penge på din SEO.
  2. Lær hvordan søgeord skaber en god forretning for dig.
  3. Få metoder til at konvertere din trafik til kunder.
  • Målgruppe
  • Underviser
  • Vært
  • Om MasterClass-konceptet
  • Adresser

Denne MasterClass er for dig, der ønsker inputs til din søgeordplanlægning, og gode råd til at få skabt flere konverteringer ud fra den trafik du genererer gennem din hjemmeside. 

MasterClassen er for både webshops og servicevirksomheder.

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

På Succes Onlines MasterClass er Hannah din faste vært.

Hun følger med på chatten på YouTube og stiller eksperterne dine spørgsmål. 


IVÆKST arrangementer siden 2010


31315
kursister

29
byer

685
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her