Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:

KURSUS INFO

Kurset er afholdt.

De fleste kurser afholdes igen, så tilmeld nyhedsbrevet hvor de annonceres:


Se alle kurser

Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU

PARTNER TILBUD

GOOGLE ADS
Få 600 kr. første gang du bruger 200 kr i Google Ads. (gælder kun for nye Google Ads kunder)

Udfyld venligst nedenstående felter:

VÆLG

GOOGLE MY BUSINESS
Få flere kunder fra Google helt gratis!
Opdater dine oplysninger på 5 minutter
Vis kunderne, hvad du kan.

VÆLG

Få IVÆRKSÆTTEREN med et gratis medlemskab af Dansk Iværksætter Forening

VÆLG

Professionel Google Ads-annoncering med GenieWords
for 349 kr./md.

VÆLG

NYESTE KURSER

 :

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

MasterClass: Annoncering på Snapchat

Sådan rammer du din målgruppe

Hvordan kan Snapchat skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed, når dit indhold på forsvinder efter få sekunder? Det spørgsmål får du besvaret på Succes Online MasterClass den 20. februar, når Spinnaker Nordic giver dig et indblik i det hurtigst voksende sociale medie i Danmark.

Det er samtidig også dit vindue for at komme i gang med at annoncere via mediet før resten af landets virksomheder, og den chance bør du gribe.

Ifølge en undersøgelse af DR så er der omtrent 1,5 millioner snapchattere i Danmark. Snapchat er en ideel platform til at nå en ung målgruppe - Men selvom to ud af tre brugere er under 30 år, så bør du ikke afskrive Snapchat som et relevant medie, hvis din virksomheds målgruppe er ældre end 30 år.

De tre vigtigste ting, du lærer på denne MasterClass:

  • Sådan fungerer annonceformaterne
  • Tips til segmentering af din målgruppe
  • Sådan spiller Snapchat sammen med dine andre kanaler
  • Målgruppe
  • Underviser
  • Vært
  • Adresser

Denne MasterClass er til dig, der allerede arbejder med din egen online annoncering. Det er en fordel, at du har erfaring med annoncering på op til flere sociale medier.

Niveauet er for øvede.

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

På Succes Onlines MasterClass er Hannah din faste vært.
Hun følger med på chatten på YouTube og stiller eksperterne dine spørgsmål. 


Hannah Plaschke fra Succes Online MasterClass

IVÆKST arrangementer siden 2010


45863
kursister

34
byer

1344
arrangementer

Pris: 0 kr.

Når du tilmelder dig et kursus, får du også en gratis bruger på ivaekst.dk.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her