TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Markedsfør din webshop

Onsdag d. 1. september kl. 10:00

Sørg for, at din webshop når ud til flest mulige kunder 

Dette er sidste afsnit i vores webinarserie om e-handel og vi stiller derfor skarpt på det endelige skridt: Hvordan promoverer og toptuner du din webshop, så den når ud til den rette målgruppe? 

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Sådan sørger du for, at din webshop bliver set og øger salget

Sidste trin på rejsen i den webshop, du nu har oprettet, er at sørge for, at den når ud til flest mulige potentielle kunder.

Hør i dette livestream, hvordan du sorterer irrelevante muligheder fra og står stærkest i markedsføringen af din webshop. 

Thomas Petersen er Head of Marketing hos MakesYouLocal, som specialiserer sig i e-handel. Som international marketeer har Thomas erfaring fra både bureau- og kundesiden og ved, hvordan webshops bedst markedsføres, uanset størrelse. Få del i de vigtige indsigter, når du guides i at skabe den bedste markedsføring af din egen webshop. 

Thomas kommer blandt andet ind på:

  • Nyhedsbreve 
  • Sociale medier
  • Betalt annoncering
  • SEO

Samt hvordan du opstarter samarbejde med fx influencers, fysiske butikker eller andre webshops. 

IVÆKST arrangementer siden 2010


26800
kursister

16
byer

353
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her