TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Livestream: Vær med til at gøre København til international iværksætterby!

Onsdag d. 25. maj kl. 10.30 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Vær med til at skabe verdens fedeste iværksætterby

Onsdag d. 25. maj kl. 10.30 sætter vi beslutningstagere og indflydelsesrige erhvervsfolk i stævne for at debattere, hvordan vi skaber en iværksætterby i international verdensklasse. 

Deltagerne er:

  • Jens-Kristian Lütken (V), beskæftigelses- og integrationsborgmester 
  • Asbjørn Overgaard, CEO hos Copenhagen Capacity
  • Lars Nordal, Senior Director, Vækstfonden

Vi kommer ind på, hvordan København kan brande sig internationalt for at appellere til startups, og hvordan vi fastholder alle de seje virksomheder, der overvejer at rykke deres startup udover landets grænser.

Derfor har vi brug for DIG! Stil dit spørgsmål forud for udsendelsen, og så giver vi det videre til paneldeltagerne. Så kan du være med til at skabe retningen for iværksætter-København - til gavn for alle! Du sender det blot til kontakt@ivaekst.dk.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Iværksættertalenterne skal hjælpes

Der er ingen tvivl om, at københavnske iværksættere har talentet og viljen til at skabe innovative løsninger, der bidrager til en CO2-reduktion. Det handler om, at vi skal optimere rammerne for, at iværksætterne kan lykkes til fulde. 

Derfor har vi stablet dette livestream på benene og inviteret afgørende aktører indenfor til en snak om, hvordan vi kan brande København som en fremadstormende iværksætterby til resten af verdenen. Bliv klogere på følgende til dette livestream:

  • Københavns iværksætter-brand
  • Tiltrækning og fastholdelse af internationalt iværksætter-talent
  • Kommende tiltag for iværksættere i København

Det her livestream vil fungere som en opvarmning til cykelturen The Sustainable Lead, der samler hele det københavnske økosystem d. 1. juni. Den dag cykler vi dele af den officielle Tour de France-rute og besøger iværksætterhubs, der arbejder for et iværksætter-København i absolut verdensklasse. Du kan læse mere om arrangementet her!

Jens-Kristian Lütken, Beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune

Jens-Kristian Lütken (V) er for nylig tiltrådt som beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune. Jens-Kristian arbejder for et optimeret iværksættermiljø i København til gavn for alle.

 

Asbjørn Overgaard, CEO hos Copenhagen Capacity

Hos Copenhagen Capacity arbejder Asbjørn blandt andet med at fremme Københavns muligheder for at tiltrække og fastholde udenlandske iværksættere og startups. Det er afgørende, at København ser ud over egne grænser, hvis vi skal skabe en iværksætterkultur, der kan hamle op med resten af verden.

 

Lars Nordal, Senior Director hos Vækstfonden

Vækstfonden hjælper startups til det næste niveau. Og hos dem bliver bæredygtighed et stadigt stigende fokuspunkt. Lars arbejder specifikt med early stage startups og stræber efter et økosystem, der støtter virksomhederne fra begyndelsen.

IVÆKST arrangementer siden 2010


26877
kursister

16
byer

355
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her