Loading...

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Livestream: Vær med til at gøre København til international iværksætterby!

Onsdag d. 25. maj kl. 10.30 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Vær med til at skabe verdens fedeste iværksætterby

Onsdag d. 25. maj kl. 10.30 sætter vi beslutningstagere og indflydelsesrige erhvervsfolk i stævne for at debattere, hvordan vi skaber en iværksætterby i international verdensklasse. 

Deltagerne er:

  • Jens-Kristian Lütken (V), beskæftigelses- og integrationsborgmester 
  • Asbjørn Overgaard, CEO hos Copenhagen Capacity
  • Lars Nordal, Senior Director, Vækstfonden

Vi kommer ind på, hvordan København kan brande sig internationalt for at appellere til startups, og hvordan vi fastholder alle de seje virksomheder, der overvejer at rykke deres startup udover landets grænser.

Derfor har vi brug for DIG! Stil dit spørgsmål forud for udsendelsen, og så giver vi det videre til paneldeltagerne. Så kan du være med til at skabe retningen for iværksætter-København - til gavn for alle! Du sender det blot til kontakt@ivaekst.dk.

Introduktion

Iværksættertalenterne skal hjælpes

Der er ingen tvivl om, at københavnske iværksættere har talentet og viljen til at skabe innovative løsninger, der bidrager til en CO2-reduktion. Det handler om, at vi skal optimere rammerne for, at iværksætterne kan lykkes til fulde. 

Derfor har vi stablet dette livestream på benene og inviteret afgørende aktører indenfor til en snak om, hvordan vi kan brande København som en fremadstormende iværksætterby til resten af verdenen. Bliv klogere på følgende til dette livestream:

  • Københavns iværksætter-brand
  • Tiltrækning og fastholdelse af internationalt iværksætter-talent
  • Kommende tiltag for iværksættere i København

Det her livestream vil fungere som en opvarmning til cykelturen The Sustainable Lead, der samler hele det københavnske økosystem d. 1. juni. Den dag cykler vi dele af den officielle Tour de France-rute og besøger iværksætterhubs, der arbejder for et iværksætter-København i absolut verdensklasse. Du kan læse mere om arrangementet her!

Deltagere

Jens-Kristian Lütken, Beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune

Jens-Kristian Lütken (V) er for nylig tiltrådt som beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune. Jens-Kristian arbejder for et optimeret iværksættermiljø i København til gavn for alle.

 

Asbjørn Overgaard, CEO hos Copenhagen Capacity

Hos Copenhagen Capacity arbejder Asbjørn blandt andet med at fremme Københavns muligheder for at tiltrække og fastholde udenlandske iværksættere og startups. Det er afgørende, at København ser ud over egne grænser, hvis vi skal skabe en iværksætterkultur, der kan hamle op med resten af verden.

 

Lars Nordal, Senior Director hos Vækstfonden

Vækstfonden hjælper startups til det næste niveau. Og hos dem bliver bæredygtighed et stadigt stigende fokuspunkt. Lars arbejder specifikt med early stage startups og stræber efter et økosystem, der støtter virksomhederne fra begyndelsen.

Adresse

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.