x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Livestream: Opskriften på en simpel landingsside

Øg din konvertering med en optimeret landingsside

Når du annoncerer online, så gør du det for at få flere kunder, leads, tilmeldinger eller [indsæt dit eget mål]. Når nogen klikker på dine annoncer, så lander de på en side på din hjemmeside - dét er din landingsside.

Nu er det moment of truth! Hvor god er din landingsside til at konvertere besøgende til leads og kunder?

Dine potentielle kunder er gode mennesker, men de er også ufattelig utålmodige og har høje forventninger. Den gode nyhed er, at hvis din landingsside formår at fastholde modtagerens opmærksomhed, så er sandsynligheden for, at du får flere kunder eller leads, tårnhøj.

I denne livestream giver vi dig konkrete tricks, som du kan implementere med det samme. Faktisk giver vi dig opskriften på en simpel landingsside, der giver dig kunder.

 • Målgruppe
 • Underviser
 • Forberedelse
 • Program
 • Adresser

Denne livestream er til dig, der annoncerer på nettet. Indholdet i undervisningen er målrettet virksomheder, der sælger en service. Om du annoncerer på Facebook, Google eller skriver nyhedsbreve, så kan du bruge indholdet i undervisningen til at forbedre din konverteringsrate.

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

Du kan med fordel finde en landingsside frem, som du bruger ifm. annoncering. Hav en fane åben med siden, så du løbende kan se den igennem sideløbende med undervisningen.

Dette gennemgår vi i undervisningen:

 • Opskriften på en simpel landingsside
 • Loadhastighed og responsivt design
 • Placering af dit call-to-action
 • Fang modtagerens opmærksomhed med appellerende overskrifter
 • Sådan øger du din troværdighed
 • Og meget, meget mere

Mød tidligere kursister

"Super god, imødekommende og nede på jorden underviser"

"God foredragsholder, var god til at give eksempler ud fra spørgsmål."

"Godt og konstruktivt - har kun ros!"

"FLOT GENNEMGANG underviseren var meget profesionel og engageret"

"Super god, imødekommende og nede på jorden underviser"

"Virkelig kompetent, pædagogisk og tålmodig underviser"

IVÆKST arrangementer siden 2010


26877
kursister

16
byer

355
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk


I ET STOLT SAMARBEJDE MED:

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her