Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Lir dit gear - gør din virksomhed klar til Tour de France!

Tirsdag d. 8. marts kl. 13.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Citydress og eventkalender giver dig de optimale forudsætninger for synlighed!

Vil du også have din virksomhed klædt på til Tour de France? Bogstavelig talt? Eller skal din virksomheds begivenhed være med i Tour de France-eventkalenderen?
 
Så se med, når vi sender live d. 8. marts kl. 13.00.
 
Her gør vi dig klogere på, hvordan din virksomhed kan bruge det særlige city dressing toolkit til at pynte op til den danske Tour-start. Vi fortæller også mere om, hvordan din virksomhed kan skrive jeres begivenhed ind i den landsdækkende Tour de France-eventkalender.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Få redskaberne og viden til at udnytte en verdensomspændende begivenhed!

I år er København værtsby for Tour de Frances Grand Départ, som er en enkeltstart på 13 km. Turen går igennem store dele af København, og hele verdens øjne ser med hjemme fra stuerne. I dette livestream skal vi både høre om Citydress toolkit og eventkalenderen, der begge er tiltag fra Københavns Kommune, hvor du som københavnsk virksomhed kan deltage.

Tildde Sønder Vindfeldt, kommunikationskonsulent fra Citydress, har i samarbejde med A.S.O., udviklet Københavns fælles udsmykning til Tour de France, der giver din virksomhed mulighed for at deltage i den gule folkefest. Se med, når Tildde fortæller om designet af et fælles city dressing toolkit, som kan bruges af alle. Med toolkittet kan fx storcentre, restauranter, hoteller, butikker, cykelsmede osv. være med til at pynte op til dette års danske Tour-start.

I livestreamingen kommer vores specialist, Mikkel Zinck Schrøder, også. Han gør dig klogere på Tour de Frances’ eventkalender i København. Eventkalenderen giver din virksomhed mulighed for at byde ind med et event i 100 dage op til Grand Départ.

Efter livestreamningen ved du mere om:

  • Hvilke muligheder din virksomhed har for at blive ”klædt på” til Tour de France
  • Hvordan du ansøger om citydress toolkit
  • Hvordan din virksomhed deltager som arrangør af et event i eventkalenderen

Tildde Sønder Vindfeldt, Økonomiforvaltningen

Se med, når kommunikationskonsulent Tildde Sønder Vindfeldt fra Økonomiforvaltningen fortæller, hvordan din virksomhed kan bruge det fælles city dressing toolkit.

Mikkel Zinck Schrøder, Økonomiforvaltningen

Vi har også vores specialist Mikkel Zinck Schrøder fra Økonomiforvaltningen med. Han fortæller, hvordan du som virksomhed kan deltage i eventkalenderen i København.

IVÆKST arrangementer siden 2010


27974
kursister

16
byer

377
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her